Victorie clară pentru echipa de rugby LPS Suceava U17 în fața grupării CSS Tecuci

Joi, 23 martie, a avut loc prima partidă din returul campionatului de rugby U17, unde echipa LPS Suceava a întâlnit pe cei de la CSS Tecuci. Într-un meci dominat în totalitate de băieții de la LPS, aceștia au reușit să obțină o victorie categorică cu scorul de 39-0.

Marcatorii partidei au fost Onea Ioan cu 3 eseuri, Pitisciuc Alexie cu un eseu, Sandu Maurizio cu un eseu, și Bivol Matei cu 2 lovituri de pedeapsă și 4 transformări. Lotul echipei LPS Suceava a fost alcătuit din Florea Gabriel, Croitoru Valentin, Alexandriuc Mihai Andrei, Rusu Remulus Andrei, Căciulă Mihai, Ruscan Marius Vasile, Lazăr Ioan Alexandru, Ucraineț Alexandru, Vasilovici Narcis, Bivol Matei, Rău Dragoș Gabriel, Pitisciuc Alexie Ciprian, Lozniceru Alexandru, Onea Ioan, Coclici Gabriel, și Rezerve Zamă Robert Marian, Somfolean Alexandru, Iațcu Narcis, Dutu Andrei, Vieru Samuel, Sandu Maurizio Andrei, Ilași David, Brustur Alexandru Lucian. Antrenorii echipei au fost Prorociuc Codrin și Coca Mihai.

După acest succes, cei doi antrenori au declarat că băieții lor au jucat colectiv și au reușit să domine în totalitate partida. Aceștia și-au felicitat elevii pentru dăruire și echipa adversă pentru fair play, și au menționat că sunt bucuroși să vadă progresul echipei în fiecare meci.

Cei doi antrenori au ținut să mulțumească părinților, colegilor profesori, elevilor, presei locale și sponsorilor echipei, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te Aud Romania și Asociația Prietenii Rugbyului din Bucovina, pentru susținerea constantă și implicarea lor în dezvoltarea echipei.

Cu această victorie, echipa LPS Suceava se îndreaptă cu pași repezi spre un baraj de semifinală, cel mai probabil împotriva celor de la CSM București.

Total
0
Shares
Related Posts