Antreprenorul Cristian Ovidiu Moscaliuc face apel la oamenii de afaceri să sprijine echipa de rugby juniori U18

Parcursul foarte bun al rugby-iștilor pregătiți de Codrin Prorociuc și Mihai Coca nu trece neobservat de oamenii de afaceri care cred în potențialul sportivilor suceveni. 

Lucrurile se văd cel mai bine din teren, iar antreprenorul sucevean Cristian Ovidiu Moscaliuc face un apel către oamenii de afaceri din județul Suceava să sprijine activitatea sportivilor din cadrul secției de rugby a LPS Suceava U18. Formația antrenată de profesorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca ocupă fotoliul de lider în Campionatul Național U18 având șanse foarte mari de a obține o medalie în acest sezon competițional.

Tânărul antreprenor sucevean este de altfel și jucător de rugby în cadrul echipei CSM Bucovina Suceava, dar de foarte mult timp pune umărul în susținerea echipei de rugby a LPS Suceava U18.

”Facem un apel de solidaritate către firmele private care poate nu dau mai departe cei 20% din impozitul pe profit și își doresc să susțină sportul sucevean. Pentru acești tineri, este un real suport. Ne dorim mult ca sportul sucevean să evolueze. Ne dorim mult ca echipa de juniori U18 Rugby să aibă suportul orașului în evoluția lor spre performanță, iar anul 2022 este anul în care sportivii își doresc să aducă o medalie în orașul Cetății de Scaun, și nu orice medalie, ci pe cea de aur”, este apelul transmis de Ovidiu Cristian Moscaliuc prin intermediul ziarului Monitorul de Suceava.

Antreprenorul sucevean consideră că orice sprijin, oricât de mic ar fi el, contează foarte mult pentru a crea condiții de performanță micilor rugby-iști suceveni care cresc și se dezvoltă frumos într-un sport care poate aduce Suceava în topul echipelor românești.

”Suntem o afacere mică pe lângă marii giganți. Am început greu, sacrificând timp, energie și bani pentru a încerca să evoluăm de la un proiect la altul. Exact la fel se întâmplă și în sport, îți sacrifici timpul liber, vacanțele, banii, pentru a încerca să atingi performanța. Am fost și noi sportivi de mici și știm ce sacrificii trebuie să faci pentru a evolua de la un meci la altul. Tocmai de aceea, din puținul nostru, ne-am dorit să oferim sprijin, cât de mic, sportului local”, a mai transmis Cristian Ovidiu Moscaliuc pentru Monitorul de Suceava.

Echipa pregătită de Codrin Prorociuc și Mihai Coca va evolua duminică, 23 octombrie, începând cu ora 11:00, pe stadionul Unirea, în compania campioanei en-titre, Șoimii Dinamo București.

Total
0
Shares
Related Posts