Sponsori Sponsori

Victoria de care Foresta Suceava avea nevoie…

Echipa antrenată de Dorin Goian a reușit calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a unde o va întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț. 

”Galben-verzii” au obținut o victorie importantă în duelul cu CSM Râmnicu Sărat în fața unui public excepțional. Chiar dacă jucătorii lui Dorin Goian nu au strălucit pe tot parcursul jocului, aceștia au făcut-o atunci când a trebuit prin Marian Ilie și Vlad Codău. Golurile înscrise de cei doi tineri fenomenali ai Forestei i-au asigurat grupării sucevene biletele către marea finală. O finală extrem de dificilă în compania unui adversar CSM Ceahlăul Piatra Neamț într-o formă foarte bună care fără doar și poate va porni cu prima șansă în această dublă.

Însă, jocul începe de la 0-0, iar acest lucru îl știu și jucătorii ambelor echipe. Cine va reuși să depășească emoțiile acestei duble decisive își va asigura de sezonul următor locul în Liga a II-a, o miză uriașă pentru jucătorii și staff-ul ambelor formații. Atuul principal al Forestei îl reprezintă miile de suporteri care au susținut-o la meciul cu CSM Râmnicu Sărat și cu siguranță o vor susține și în dubla cu Ceahlăul Piatra Neamț.

Foresta a obținut o victorie importantă prin care își recapătă moralul din toamnă când indiferent de adversar, ”galben-verzii” erau de neînvins. O victorie de care Foresta avea mare nevoie și care îi dă speranțe unui succes în dubla cu trupa lui Cristi Pustai. De asemenea, în ciuda lipsurilor, jucătorii lui Dorin Goian au jucat cu sufletul, iar animați și treziți la viață de energia pozitivă pe care cei peste 3.000 de spectatori au transmis-o, bătălia părea să fie câștigată încă din primele minute.

Suceava a arătat că are spectatori care iubesc fotbalul și cu siguranță duelul de sâmbătă, 3 iunie, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe stadionul Areni vor lua parte și mai mulți spectatori. Un eventual rezultat pozitiv în favoarea echipei antrenate de Dorin Goian ar duce un public numeros și în deplasarea de la Piatra Neamț, unde deja primăria municipiului Suceava a anunțat că va asigura transportul suporterilor cu 10 autobuze.

Am răgușit, dar nu-mi pare rău. A meritat să strig ”SU-CEA-VA” ori de câte ori am simțit, iar mult mai plăcut a fost atunci când toată lumea a cântat la unison. Voi, dragi jucători și antrenori, ne-ați făcut mândri! De la Niga până la Chika doar cuvinte de laudă. Ilie și Codău, vă mulțumim și sperăm să repetați isprava și cu Ceahlăul! Martine, nu a fost ziua ta, dar poate te revanșezi cu Piatra Neamț!

Dragilor, mai este doar un pas și totul depinde de voi. Va fi greu, dar nu dificil. Este o încărcătură emoțională uriașă și pentru voi, dar și pentru noi, însă datoria voastră este să jucați, iar a noastră să vă susținem. Avem încredere în voi și în calitățile voastre, demonstrați că echipa care a terminat pe primul loc în Seria I a Ligii a III-a merită să fie în Liga a II-a! Împreună reușim să PROMOVĂM!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts