Va reuși Foresta Suceava să o elimine pe Gaz Metan Mediaș?!

”Galben-verzii” au parte de cel mai tare meci din această toamnă în compania formației de prim eșalon, Gaz Metan Mediaș. 

Suporterii suceveni au achiziționat deja aproximativ 40% din biletele puse spre vânzare pentru jocul din Cupa României cu Gaz Metan Mediaș. Mâine sunt șanse ca la ora jocului să avem parte de o audiență destul de numeroasă. Gaz Metan Mediaș vine la Suceava în mare cu rezervele cu toate că tehnicianul sibienilor, Edi Iordănescu a declarat că își dorește să continue mai departe în Cupa României. Mediaşul vine pe Areni după două rezultate negative, iar o posibilă eliminare ar provoca un adevărat cutremur la echipa de Liga I. ”Galben-verzii” sunt pregătiți să producă o primă surpriză în 16-zecimile Cupei României și speră ca publicul prezent la joc să-i împingă de la spate spre victorie.

Edi Iordănescu va miza în jocul de la Suceava pe urmăritorii jucători: Ricardo Batista, Albert Popa, Marian Pleașcă, Cristian Avram, Răzvan Popa, Mite Cikarski, Ionuț Larie, Răzvan Trif, Neluț Roșu, Michael Diakota, Paul Costea, Sergiu Ciocan, Nasser Chamed, Stephan Drăghici, Moussa Sanoh, Nicolao Cardoso, Ely Fernandes și Sergiu Buș.

Petre Grigoraș a anunțat după meciul cu CSM Focșani că va face câteva modificări în primul ”11” pentru jocul din Cupa României. Sunt șanse mari ca Adrian Avrămia să-și facă debutul în tricoul ”galben-verzilor”, dar acesta nu ar fi singurul jucător care va avea șansa să debuteze pe Areni. Deși tehnicianul Forestei nu consideră cupa o prioritate, nu s-ar supăra dacă echipa lui o va elimina pe Gaz Metan Mediaș, formația despre care a avut cuvinte de laudă.

Astăzi, sibienii au făcut un prim antrenament oficial pe stadionul Areni pentru ca jucătorii antrenați de Edi Iordănescu să se obișnuiască cu terenul. Ultima vizită a sibienilor pe Areni a fost încoronată de succes pentru Rapid CFR Suceava (actuala Foresta Suceava) care a reușit să o elimine pe Gaz Metan Mediaș în cele două reprize de prelungiri printr-un gol reușit de Mircea Negru.

În concluzie, ca și iubitor de fotbal sfatul meu este să ne bucurăm de fotbal indiferent de scorul de pe tabelă și mai mult de atât să ne bucurăm împreună din tribunele stadionului Areni. Hai la meci!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts