USV Suceava, în sferturile Campionatului European Universitar de handbal masculin din Polonia

Jucătorii antrenați de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au obținut biletele către sferturile de finală ale Campionatului European Universitar de handbal masculin din Polonia după victoria obținută în fața Universității Granada din Spania cu scorul de 35-25. Astfel, elevii lui Șoldănescu și Andrei și-au asigurat prezența în următoarea fază a competiției chiar înaintea ultimului meci din grupă în compania Universității Jan Evangelista Purkyne din Cehia.

Handbaliștii suceveni au făcut o nouă victimă la Campionatul European Universitar din Polonia, după ce în primul joc a învins cu 37-16 formația Universității Ben-Gurion Negev din Israel. În cel de al doilea meci, elevii pregătiți de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au trecut de Universitatea Granada, reprezentanta Spaniei, cu scorul de 35-25, după ce la pauză au intrat la cabine cu un avantaj de 5 goluri, 18-13.

Ultima confruntare din Grupa C a universitarilor suceveni are loc împotriva cehilor de la Universitatea Jan Evangelista Purkyne, iar jocul este programat să se dispute miercuri, 27 iulie, cu începere de la ora 18.30.

USV Suceava mizează la Jocurile Europene Universitare pe următorii handbaliști: Darius Makaria, Ionuț Andreescu – Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lăzurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alex Dascălu.

Total
0
Shares
Related Posts