Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, invincibilă în grupa C a Campionatului European Universitar din Polonia

Handbaliștii pregătiți de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au obținut trei victorii din trei posibile în grupa C a Campionatului European Universitar de handbal masculin de la Lodz din Polonia. 

Fără emoții înaintea ultimul joc din grupa C, echipa Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava a trecut și de reprezentanta Cehiei, Universitatea Jan Evangelista Purkyne, cu scorul de 26-22 după ce la pauză studenții pregătiți de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au intrat cu un avantaj de 3 goluri pe tabelă, 13-10. Cu această victorie USV Suceava și-a asigurat primul loc în grupă cu maximum de puncte.
Pentru suceveni au punctat: I. Roșu (5), Lazurcă (5), Târzioru (4), Bologa (4), Loic (3), Lupu (3), Dascălu (1), Urdă (1).
Universitatea „Ștefan cel Mare” mizează la Jocurile Europene Universitare pe următorii jucători: Darius Makaria, Ionuț Andreescu – Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lazurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alex Dascălu.
În sferturile de finală, USV va întâlni Universitatea din Bochum (Germania), joi seară, cu începere de la 20.30, ora României.
Total
0
Shares
Related Posts