LPS Suceava a cucerit titlul național de handbal masculin Speranță la Juniori I

Handbaliștii pregătiți de Răzvan Bernicu obțin titlul de campioni naționali Speranță la Juniori I după o victorie categorică în fața Stelei București, scor 35-27.

Echipa de handbal a LPS Suceava a înregistrat o performanță impresionantă în cadrul Campionatului Național Speranță pentru juniori I, câștigând trofeul mult dorit după o serie de victorii remarcabile, sub îndrumarea antrenorului Răzvan Bernicu.

Finala mare, disputată în sala Lucian Grigorescu din Capitală, a fost un spectacol memorabil, în care tinerii handbaliști suceveni au înfruntat o echipă motivată a celor de la Steaua București. Însă LPS Suceava s-a impus în mod clar, încheind partida cu un scor impresionant de 35-27 (17-14), cucerind astfel titlul de campioni naționali.

Performanța echipei nu a fost o surpriză, având în vedere parcursul impecabil în turneul final. Handbaliștii suceveni au dominat grupa din care au făcut parte, obținând victorii zdrobitoare împotriva unor echipe puternice precum CSM Focșani, Unirea Sânnicolau Mare și CSM Bacău. În semifinale, au trecut de ACS Sport Caracal.

Lotul unit de jucători al echipei LPS Suceava a reprezentat un element cheie în această performanță remarcabilă. Sub conducerea antrenorului Răzvan Bernicu, acești tineri au făcut un joc colectiv impresionant în marea finală.

”Un turneu pe care am reușit să-l încheiem cu victorii pe linie. O finală echilibrată într-o atmosferă de mare meci în sala Lucian Grigorescu. Mă bucur că băieții nu au cedat presiunii într-un meci de asemenea încărcătură și mai ales că au respectat ceea ce le-am cerut la ședința tehnică. Îi felicit pe această cale pentru rezultatul obținut, dar și pentru toată munca depusă în acest an competițional! Mulțumim suporterilor suceveni prezenți în sală care au fost «al 8-lea jucător» pentru noi, dar și celor de acasă care ne-au încurajat pe toată perioada competiției!”, a declarat profesorul Răzvan Bernicu, antrenorul tinerilor handbaliști ai LPS Suceava.

Printre jucătorii care au contribuit decisiv la succesul echipei se numără Claudio-Andre Zaharia, Luca Octavian Bălan – Davide Puiu, Ionuț Adrian Pascar, Valentin Ionuț Croitoru, Sebastian Nicolae Bazga, Andrei Gabriel Carvațchi, Gheorghe Ioachim Rusu, Cătălin Ionuț Rusu, Iulian Andrei Țigănaș, Cosmin Petru Pop, Tudor George Neamțu, Flavius Crăciun, David Poenaru, Alberto Sorodoc Alexandrovici, Robert Ungureanu, Alexandru Muntean, Dragos Belciug și Iustin Nemigean.

În schimb, la Juniori I, CSU Suceava a pierdut titlul național în finala mare, disputată duminică, la Mioveni, în fața celor de la TEC București, cu scorul de 30-32 (15-20). Handbaliștii lui Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au fost premiați cu medalii de argint.

Total
0
Shares
Related Posts