Sponsori Sponsori

TURUL JUDEȚULUI LA FOTBAL | REVENIM UNDE AM TERMINAT OFICIAL SEZONUL TRECUT

Echipa GalbenVerde.ro va ajunge în acest weekend într-o locație care ne-a lăsat o impresie plăcută la ultima vizită. 

Și acum îmi amintesc cu drag de toate locurile pe unde am pășit în ediția precedentă din cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal”, iar una din acele locații o vom revedea în cel de-al treilea episod al acestei ediții. Peisajul este într-adevăr de poveste, zonă de munte, însă nu doar peisajul a fost cel care ne-a surprins plăcut ci și cei cu care am avut contact acolo. Am întâlnit persoane primitoare, dar și ambițioase pentru care nu profitul contează ci satisfacția de a fi apreciat pentru munca pe care o desfășoară. Suntem convinși că experiența frumoasă pe care am avut-o la ultima vizită se va repeta, dar sper că acum o să-i găsim și mai puternici și totodată încă îmi mai amintesc de refrenul ”Hai Victoria! Haide Vatra! Hei hei!” care ne-a urmărit după ce am plecat din localitate. Așa este, ați aflat deja unde vom ajunge în acest episod. Vatra Moldoviței, unul din locurile în care îți găsești liniștea, iar într-o duminică cu soare afară, mă întreb ce poate fi mai frumos decât să-ți susții echipa din localitate în micuța tribună a stadionului. Spun stadion pentru că se prezintă destul de bine pentru o echipă de Liga a IV-a a cărei target-uri sunt de a promova tinerii fotbaliști și de a le oferi oamenilor un fotbal frumos.

Clasamentul din această săptămână

  1. AS Victoria Vatra Moldoviței – 186 de voturi
  2. CSO Siretul Dolhasca – 9 voturi
  3. Juniorul Suceava – 6 voturi
  4. AS Balada Ciprian Porumbescu – 5 voturi
  5. ASA Rarăul Câmpulung Moldovenesc – 4 voturi
  6. Șomuz Preutești – 2 voturi
  7. Concordia Grămești – 1 vot
  8. Stejarul Cajvana – 1 vot
  9. Viitorul Verești – 1 vot
  10. FC Peluza Beltic – 1 vot

Rata de votanți a scăzut în această etapă, însă acest lucru s-a întâmplat și organizării celor de la Vatra Moldoviței care și-au luat un avans destul de mare încă din prima zi. Cu toate acestea abia așteptăm să-i revedem pe domnul vice-primar Gabriel Niga, dar și pe Solcan Dan Cristian, doi oameni foarte implicați în acest sport. Vatra Moldoviței, duminică la voi venim! Ne vedem acolo!

PS: Week-end-ul viitor va fi ultimul episod din această lună, după urmând ca noi să fim implicați într-un alt proiect frumos, însă vom reveni cu detalii la momentul potrivit. Astfel, atunci când vom da start vot pentru episodul de week-end-ul viitor, susțineți-vă echipa pe care vreți ca noi să o vizităm printr-un simplu vot.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts