Turul județului la fotbal | Duminică ne vedem la Pojorâta într-o nouă premieră

Pojorâta e poate una dintre comunele cele mai frumoase care au pătruns în ultimii ani în ligile superioare. 

A trecut ceva vreme de la isprava formației Bucovina Pojorâta, însă dorința celor de acum este de a duce echipa din nou în prim-planul fotbalului românesc. O echipă ambițioasă, pe care, din păcate, am reușit să o văd cu alte proiecte sau prin alte vizite în localitate. Deși desfășurăm acest proiect de 3 ani, Pojorâta a terminat de multe ori pe poziția secundă când număram voturile. Pentru că ne-am propus ca în acest sezon să ajungem în mai multe locații, Pojorâta era una dintre locațiile pe care nu trebuia să le ratăm. În primul rând, ține și de istoria fotbalistică recentă, dar și de peisajele frumoase cu care ne întâlnim atunci când ne aflăm pe micuța arenă. Astfel, împreună cu colegii de la SportSV.ro am decis să urmărim duminică jocul dintre FC Pojorâta și Juniorul Suceava, două formații neînvinse în acest start de sezon.

Ca noutate, vom încerca să transmitem încă o dată LIVE Video și să comentăm în timp real acest joc. Această implementare în fotbalul județean ar fi începutul, ne dorim să ducem toate acestea la un alt nivel și să facem mai atractiv acest sport.

Mulțumim pe această cale, televiziunii NEst-TV Channel care ne pune la dispoziție echipamentele necesare transmisiei, dar și președintelui Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton pentru că ne susține în buna desfășurare a acestui proiect sportiv.

Programul complet al etapei a IV-a a Ligii a IV-a: 

08.09.19 11:00 AS CONCORDIA GRĂMEȘTI  –  LPS SUCEAVA
08.09.19 11:00 ACS RECOLTA FÎNTÎNELE  –  ACS MOLDOVA DRĂGUȘENI
08.09.19 11:00 CS ZIMBRU SIRET  –  AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI
08.09.19 14:00 AS AMATORII RARĂU  –   CSO SIRETUL DOLHASCA
08.09.19 11:00 AS SPORTING POIENI SOLCA  –  ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI
08.09.19 11:00 CSO VIITORUL LITENI  –  AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI
08.09.19 11:00 FC POJORÂTA  –  ACS JUNIORUL SUCEAVA
Total
0
Shares
Related Posts