Sponsori Sponsori

Poftă de goluri în prima etapă a Ligii a IV-a

Scorul etapei s-a înregistrat la Gura Humorului acolo unde Șoimii au făcut instrucție cu echipa secundă a Bucovinei Rădăuți impunându-se cu 9-1.  

Campionatul Ligii a IV-a a debutat cu o poftă de goluri din partea tuturor echipelor. În cele mai multe partide, gazdele s-au impus cu scoruri astronomice, dar și partide unde duelurile au fost echilibrate. În prima rundă media de goluri a fost 6,28 reușite pe meci. Juniorul Salcea, Viitorul Liteni, Șoimii Gura Humorului, Forestierul Frumosu, Minerul Iacobeni și Șomuzul Preutești au debutat cu dreptul în noua ediție de campionat obținând maximum de puncte în prima rundă.

Recolta Fântânele și Moldova Drăgușeni au dat-o la pace după un meci spectaculos încheiat cu scorul de 3-3.

Pe terenul de la LPS Suceava, Juniorul Salcea a făcut instrucție cu Bradul Putna pe care a învins-o cu scorul de 7-1. Emanuel Moloce cu un hattrick, Constantin Bumbac, Constantin Ferariu, Costel Tihulcă și Emanuel Hrițcu au înscris cele 7 goluri ale formației din Salcea.

În ciuda plecării unor jucători importanți din lotul pregătit de Demis Maranda și Cătălin Holca, Viitorul Liteni a realizat un scor de tenis în prima etapă în compania formației ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Gazdele s-au impus cu scorul de 6-1 grație reușitelor semnate de: Alex Sahru, Dan Lungu, Mihăiță Gheorghiță (2 goluri) și Răzvan Rusu (2 goluri). Pentru oaspeți a punctat Bogdan Jascu.

Partida dintre Șoimii Gura Humorului și Bucovina II Rădăuți a oferit și scorul primei runde. Gazdele au dispus de echipa secundă a Bucovinei Rădăuți cu scorul de 9-1. Kuruc Nicusor (2 goluri), Jitariuc Lucian (4 goluri), Luchian Lucian (2 goluri) și Bilț Cristian (1 gol) au adus cele trei puncte ”șoimilor”. Golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Timotei Rusu. Humorenii au demonstrat astfel încă de la primul joc că își doresc obținerea unei clasări pretențioase așa după cum spuneau și oficialii echipei cu câteva săptămâni înainte de startul acestei ediții de campionat.

Minerul Iacobeni a produs surpriza primei etape reușind o victorie la limită în fața finalistei Cupei României – faza județeană, Bucovina Dărmănești. Gazdele au trecut cu scorul de 3-2 de gruparea manageriată de Andrei Grigoriciuc. Mihai Prodan cu o dublă și Constantin Pața au fost marcatorii echipei din Iacobeni.

O altă surpriză vine de la Frătăuții Vechi, acolo unde Progresul a cedat în fața formației din Frumosu care și-a structurat un lot destul de competitiv cu jucători de la Vatra Moldoviței, dar și din localitățile limitrofe. Forestierul a reușit să se impună cu scorul de 2-1 după 90 de minute intense și foarte echilibrate.

Șomuzul Preutești a trecut fără emoții de Sporting Poieni Solca după un duel în care trupa lui Cătălin Vasiliu a dispus de echipa oaspete cu scorul de 4-1. Juniorul Suceava a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a după prima rundă: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 1 3p
2 ACS Juniorul Salcea 1 3p
3 CSO Viitorul Liteni 1 3p
4 ACS Şomuzul Preuteşti 1 3p
5 AS Minerul Iacobeni 1 3p
6 ACS Forestierul Frumosu 1 3p
7 ACS Moldova Drăgușeni 1 1p
8 ACS Recolta Fântânele 1 1p
9 AS Bucovina Dărmănești 1 0p
10 AS Progresul Frătăuții Vechi 1 0p
11 ACS Sporting Poieni Solca 1 0p
12 AS Amatorii Rarău 1 0p
13 CS Bradul Putna 1 0p
14 CSM Bucovina II Rădăuți 1 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Florin Manole

Total
0
Shares
Related Posts