Sponsori Sponsori

Suceveanul Cristi Măzăreanu va fi prezent la Campionatul Mondial din Polonia

Performanța continuă în boxul sucevean în ciuda faptului că banii sunt puțini spre deloc. Cristi Măzăreanu va reprezenta România la Campionatul Mondial din Polonia. 

Trei medalii au cucerit boxerii de la CSM Suceava la Cupa României pentru Tineret la finele săptămânii trecute într-un concurs desfășurat în Sala Sporturilor din Brăila. Talentatul pugilist, Cristi Măzăreanu a obținut medalia de aur la categoria 60 de kilograme. Pregătit de profesorul Andu Vornicu, tânărul pugilist de numai 17 ani are un potențial uriaș, iar în luna aprilie va reprezenta România la Campionatul Mondial din Polonia.

În cadrul Cupei României pentru Tineret, alți doi sportivi pregătiți de Andu Vornicu s-au clasat pe podium la categoria 75 de kilograme. Laurențiu Valentin Ungureanu a obținut argintul în timp ce Radu Semian a obținut bronzul.

„Ne-am pregătit bine în perioada petrecută la Centrul Olimpic de la Bacău, iar acest lucru s-a simțit în ring. Este un început de an pozitiv pentru noi și sperăm să o ținem așa în continuare. În încheiere, aș dori să mulțumesc pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal Suceava și oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu și Bogdan Straton”, a declarat Andu Vornicu, citat de Monitorul de Suceava. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts