Sponsori Sponsori

Star Kids, renașterea fotbalului la Gura Humorului

De ani de zile, pe plan sportiv, orașul Gura Humorului s-a remarcat doar prin rugby. Sportul rege “fotbalul” nu mai exista de o bună perioadă de timp. Însă, un tânăr de la câteva zeci de kilometri de frumoasa zonă turistică a Sucevei a spus că este timpul ca fotbalul să renască și la Gura Humorului. Cu o experiență consistentă la nivelul Ligii a II-a și a III-a ca fotbalist, Paul Mateciuc a inițiat un proiect dedicat viitorilor fotbaliști.

 

Star Kids Gura Humorului, o școală de fotbal cu viitor promițător

Noua școală de fotbal le oferă micilor fotbaliști între 5 și 12 ani cursuri de inițiere, asimilare și consolidare în jocul de fotbal. Mai mult decât atât, Star Kids propune o nouă abordare în modul de creștere și educare a copiilor, cu accent pe dezvoltarea inteligenței și creativității, a încrederii în sine, a cooperării și spiritului de echipă, a capacității analitice.

 

Dezvoltarea individuală – unul dintre obiective

Școala de fotbal Star Kids dorește să implementeze o nouă viziune asupra jocului de fotbal și a metodelor de antrenament folosite. O viziune care va pune accent pe dezvoltarea individuală a fiecărui copil, în contextul echipei.

Pe lângă toate acestea, Star Kids abordează metode bazate pe tendințele fotbalului modern, adaptate fiecărei categorii de vârstă, respectând particularitățile individuale ale fiecărui copil, favorizând incluziunea socială și dezvoltarea abilităților sociale de care va beneficia de-a lungul vieții, încă de la vârste fragede.

 

Star Kids Gura Humorului, un reper în fotbalul sucevean?!

Bineînțeles! Ca orice proiect aflat la început de drum primii pași sunt cei mai grei, însă acum atât copiii din Gura Humorului cât și din localitățile limitrofe au unde să învețe tainele unuia dintre cele mai frumoase sporturi: fotbalul. Iar cu siguranță, beneficiile practicării sportului rege sunt mult mai multe. Școala de fotbal Star Kids are ca scop pregătirea și promovarea viitorilor fotbaliști.

Dacă sunteți din Gura Humorului sau din împrejurimi și nu știți la ce școală de fotbal să vă înscrieți copilul atunci trebuie să știți că Star Kids este cea mai bună soluție, iar argumentele le veți vedea prin rezultate.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts