LPS Suceava, locul 2 la Faza pe euroregiune RO 1 Moldova

În perioada 10-12 martie 2023, echipa LPS Suceava jr.4 feminin a participat la Faza pe euroregiune RO1 Moldova, un turneu important pentru dezvoltarea fotbalului juvenil în regiunea Moldovei. În urma acestui turneu, echipa a reușit să se claseze pe locul doi din 11 echipe participante, asigurându-și astfel calificarea la turneul semifinal din luna aprilie, care va avea loc la Odorheiu Secuiesc.

Echipa LPS Suceava a reușit să se evidențieze prin performanțele sale excepționale, datorită celor mai bune jucătoare și eforturilor colective. Principalele marcatoare ale echipei au fost Gîtman Maria, cu 29 de goluri, Roman Alisia și Chiriazic Erato cu 15 goluri fiecare, Ilinca Lahman și Petruneac Alexia cu 12 goluri fiecare și Păduche Alexandra cu 9 goluri. Aceste jucătoare au reușit să își aducă contribuția semnificativă la succesul echipei.

Echipa a avut cinci meciuri în total, în timpul cărora și-au demonstrat abilitățile și spiritul competitiv. Primul meci l-au jucat împotriva echipei Sc. Gimn. Nr.1 Săveni, în care LPS Suceava a reușit să obțină o victorie zdrobitoare cu scorul de 37-7. În următorul meci împotriva ACS Preventis Iași, echipa LPS Suceava a învins cu scorul de 20-9.

În al treilea meci, împotriva echipei CSO Buhuși, echipa LPS Suceava a reușit să obțină o altă victorie importantă, cu scorul de 22-12. În al patrulea meci împotriva echipei CSO Comănești, echipa LPS Suceava a reușit să câștige din nou cu un scor de 24-11. În ultimul meci împotriva echipei OK Sport Onești, LPS Suceava a pierdut cu scorul de 18-20, dar acest lucru nu le-a afectat șansele de a se califica la turneul semifinal.

Echipa LPS Suceava jr.4 feminin a demonstrat un joc solid și o determinare puternică în timpul acestui turneu. Performanțele lor au fost cu adevărat notabile, iar calificarea la turneul semifinal din luna aprilie este o recompensă meritată pentru efortul și perseverența depuse de jucătoare și antrenori.

Total
0
Shares
Related Posts