Sponsori Sponsori

Sportivii suceveni pe podium la Campionatele Naționale Seniori de Lupte Greco-Romane

Sportivii Adrian Agache și Codruț Ștefanachi, ambii legitimați la CSM Suceava, au obținut medaliile de aur, respectiv de bronz la Campionatele Naționale Seniori de Lupte Greco-Romane.

Clubul Sportiv Municipal Suceava continuă să facă performanță pe toate domeniile sportive. Elevii pregătiți de Daniel Ciubotaru și Valerică Gherasim au sărbătorit ”Ziua Bucovinei” prin două clasări de excepție. Adrian Agahce (22 de ani) s-a impus în finala mare și a obținut medalia de aur, în timp ce colegul său, Codruț Ștefanachi (20 de ani), a obținut medalia de bronz după ce a câștigat finala mică. Cei doi sportivi suceveni au fost la un pas de a se întâlni în finala mare, însă Codruț a pierdut în semifinală, la 4-4, după o decizie controversată la VAR.

Adrian Agache s-a calificat în finală după ce s-a impus la puncte tehnice în fața adversarului din semifinale. Acesta a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional Individual de seniori de la Reşiţa la categoria 77 de kilograme.

Daniel Ciobotaru: ”Suntem foarte mândrii de sportivii noștri”

”Aceste rezultate vin după foarte multă muncă, după mult sacrificiu și din partea antrenorilor, dar și din partea sportivilor care ne dau motive să fim mândrii de evoluțiile lor. Am fost aproape de a avea parte de o finală între suceveni, însă nu a fost să fie așa cum ne-am dorit. Important este că ne întoarcem acasă cu două medalii și cu doi sporitvi care promit multe în acest sport. Țin să mulțumesc CSM Suceava pentru toată implicarea și susținerea, dar și Primăriei și Consiliului Local Suceava. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc firmelor Trutzi, Bar Melody, dar și domnilor Valentin Stănuţ, George Andronic şi Dan Buliga.”, a declarat Daniel Ciobotaru, unul dintre antrenorii secției de lupte greco-romane a Clubului Sportiv Municipal Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts