Sportivii suceveni au luat parte la ștafeta veteranilor Invictus

Atleți de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, dar și handbaliști de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” s-au alăutart în această dimineață ștafetei veteranilor Invictus.

Atleții de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava însoțiți de directorul Ciprian Anton și de mai mulți profesori s-au alăturat ștafetei veteranilor Invictus, în semn de respect și recunoștință pentru eroii și veteranii armatei române. Nelipsiți au fost și handbaliștii, dar și staff-ul Clubului Sportiv Universitar din Suceava care au luat parte la alergare. De altfel, pe tot parcursul acestui eveniment aleargă cot la cot cu voluntarii și prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

De la ora 08:00 la ora 17:00, va fi parcurs în alergare sau pe bicicletă traseul între Suceava și Câmpulung Moldovenesc, pe 20 octombrie, între orele 08.00 – 16.00, cel între Câmpulung și Vatra Dornei, iar pe 21 octombrie, între orele 08.00 și 18.00, traseul dintre Vatra Dornei și Bistrița. Predarea/primirea ștafetei vor avea loc la sediul Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung și la Monumentul Eroilor din Vatra Dornei.

Evenimentul sportiv se înscrie în seria de manifestări premergătoare aniversării Zilei Armatei Române din 25 octombrie și se va încheia la Carei.

Total
0
Shares
Related Posts