Șomuzul Preutești merge ceas în Liga a IV-a

Academica Gălănești a oferit surpriza etapei învingând-o pe Viitorul Liteni, iar Juniorul Suceava e în continuare pe urmele liderului. 

Meciuri spectaculoase și în week-end-ul ce tocmai a trecut în județul Suceava. Runda cu numărul X a Ligii a IV-a a oferit goluri multe, dar și surprize pe unele terenuri de fotbal. Dorna Vatra Dornei a câștigat la scor de neprezentare partida cu Moldova Drăgușeni. Șerban Tunsu cu o dublă și Claudiu Apetrii au adus victoria echipei antrenate de Ionel Nemeș.

Recolta Fântânele și Bucovina Dărmănești au remizat spectaculos 3-3. Iar surpriza etapei vine de la Gălănești, unde Academica a câștigat la limită duelul cu formația clasată pe locul secund înaintea acestei etape, Viitorul Liteni. Vasile Dănilă a fost decisiv pentru gazde și le-a adus toate cele trei puncte. Formația din Gălănești este de altfel debutantă în acest sezon de Liga a IV-a, dar a devenit între timp și una dintre revelațiile acestui sezon.

Siretul Dolhasca pierde confruntarea cu Juniorul Suceava cu scorul de 4-2, iar jucătorii lui Laurențiu Berezoschi urcă pe locul 2 în clasament fiind în cursa pentru primul loc ocupat de Șomuzul Preutești. Foresta II Suceava a demolat-o pe Victoria Vatra Moldoviței cu scorul de 4-0 pe teren propriu.

Concordia Grămești și Progresul Frătăuții Vechi au realizat scorul etapei a X-a, oaspeții s-au impus în ”deplasare” cu scorul de 7-2. Iar în ultimul joc al rundei, Șomuzul Preutești a confirmat perioada bună prin care trece și a învins-o pe ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, o echipă aflată de asemenea într-o formă bună, cu scorul de 2-1. Sergiu Beclea a fost decisiv cu o dublă pentru gazde, iar Andrei Costan a semnat reușita pentru oaspeți.

Sporting Poieni Solca a stat în această rundă (ca de obicei) 🙂
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Comuna Gălănești
Total
0
Shares
Related Posts