Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni se împiedică la Vaslui și obține doar un punct

Văzută drept favorită înaintea acestui joc, formația lui Iulian Ionesi ratează șansa celui de al patrulea succes consecutiv în acest sezon.

Șomuz Fălticeni a încheiat la egalitate jocul cu Sporting Juniorul de pe stadionul Municipal din Vaslui și ratează oportunitatea de a-și bifa al doilea succes din tot atâtea meciuri în campionatul Ligii a III-a. Elevii lui Iulian Ionesi au început jocul destul de bine bifându-și câteva șanse destul de serioase. Însă insistențele fălitcenenilor au fost răsplătite în minutul 29 când Vasile Chirilescu a deschis scorul pe Muncipalul din Vaslui.

Intrați la pauză cu un avantaj subțire de un gol, fălticenenii nu au mai forțat în repriza secundă, lucru care i-a costat. Alexandru Pitic și-a lăsat echipa în 10 oameni în minutul 70, iar vasluienii au simțit punctul slab al fătlicenenilor reușind să restabilească egalitatea în minutul 76 prin Marian Ciobotaru.

Cu gândul deja la următorul meci, fălticenenii s-au mulțumit și cu un singur punct de la Vaslui. Elevii lui Iulian Ionesi așteaptă acum jocul de marți din turul IV al Cupei României. Dacă trece de Aerostar Bacău, Șomuz Fălticeni poate da în 16-zecimi peste o formație de Liga I.

Meciul cu Aerostar Bacău este programat pentru marți, 7 septembrie, ora 16:30, pe stadionul ”Constantin Jamaischi”.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Săvescu

Total
0
Shares
Related Posts