Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni locul 9 la finalul turului | STATISTICI

Formaţia antrenată de Daniel Stoica (principal) şi Florin Ailenei (secund) a încheiat turul sezonului 2019-2020 a Ligii a 3-a Seria 1 pe locul 9 în clasament cu 17 puncte acumulate, un salt de două locuri şi patru puncte în plus faţă de sezonul trecut când termina turul pe locul 11 cu 13 puncte.

Cei doi antrenori au rulat în tur un lot de 22 de jucători, inclusiv antrenorul secund Florin Ailenei bifând două jocuri ca titular din cauza problemelor de lot.

Lideri în topul prezenţei în primul 11 de start au fost fundaşii, Florin Chiseliţă şi Franck Toukam ambii cu 14 jocuri ca titulari.

Câte 13 prezenţe din primul minut au avut şi portarul Cătălin Pascal, fundaşul Radu Marinescu, mijlocaşii Christ Afalna şi Andrei Mateciuc dar şi atacantul Franck Tcassem.

În topul jucătorilor care au bifat mai mult de zece jocuri din primul minut se mai află şi mijlocaşii Wilfred Njindja cu 12 jocuri ca titular şi Eduard Julei care încheie acest top cu 11 partide.

După puteţi observa, patru din cei cinci camerunzi care au fost aduşi în vară la Fălticeni au avut prezenţe constante în primul 11 în acest tur de campionat, de asemenea Florin Chiseliţă, Radu Marinescu şi Gabriel Iorga au fost jucătorii sub 21 de ani care au prins cele mai multe meciuri ca titulari.

La capitolul opus în ceea ce priveşte numărul de jocuri ca titulari se află următorii jucători: Gabriel Iorga (9 meciuri), Florin Robciuc (6), Alexander Song (4), Alexandru Murăraşu (4), Ionel Zamă (4), Florin Negură (4), Vasile Priboi (3), Andrei Pascal (2), Florin Ailenei (2), Paul Ionescu (1), Ciprian Plăcintă (1), Alexandru Baciu (1), Cosmin Topală (0).

Cele 18 goluri înscrise de Șomuz Fălticeni în turul sezonului au fost marcate de şapte jucători după cum urmează:

  • Eduard Julei – 7 goluri ( Sporting Lieşti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focşani, FC Botoşani II, CSM Paşcani, Foresta Suceava, Huşana Huşi )
  • Andrei Mateiciuc – 4 goluri ( CSM Bacău, CSM Foşcani, CSM Paşcani (2) )
  • Vasile Priboi – 2 goluri ( KSE Târgu Secuiesc, Huşana Huşi )
  • Christ Afalna – 2 goluri ( FC Botoşani II, CSM Paşcani )
  • Florin Negură – 1 gol ( CSM Paşcani )
  • Ciprian Plăcintă – 1 gol ( CSM Paşcani )
  • Song Alexander – 1 gol ( Universitatea Dunărea de Jos Galaţi )

Singurul jucător care a reuşit o dublă pentru Șomuz Fălticeni în acest sezon a fost Andrei Mateiciuc, în meciul câştigat în deplasare împotriva celor de la Paşcani, cu 0-6 în etapa 12, în timp ce Eduard Julei rămâne şi în acest sezon principalul marcator, reuşind să isi depăşească norma de goluri din sezonul trecut când marca doar 6 goluri pe parcursul întregului sezon. Un alt amănunt interesant este şi faptul că niciun junior nu a marcat în turul sezonului pentru Fălticeni.

Șomuz Fălticeni are şanse destul de bune sa îşi îndeplinească obiectivul la finalul sezonului şi anume acela de a rămâne în Liga 3, însă totul va depinde de cum vor gestiona conducătorii această pauză de iarnă, ce jucători vor rămâne din cei 22 folosiţi în tur dar şi ce jucători vor fi aduşi. Pronosticul nostru este că cei de la Fălticeni vor reuşi să încheie sezonul în primele 10 echipe.

Articol scris de: Marius Nicolae

Total
0
Shares
Related Posts