Șomuz Fălticeni, înfrângere surprinzătoare în fața Bacăului

Echipa lui Iulian Ionesi a avut parte de un duel dificil la Bacău, unde a fost învinsă surprinzător.

Formația băcăuană face o nouă victimă în Seria I a Ligii a III-a printre echipele sucevene. După victoria de runda trecută în fața Bucovinei Rădăuți, pe teren propriu, a urmat un nou succes pentru băcăuani de această dată în compania Fălticeniului.

Băcăuanii au deschis repede scorul în minutul 4 prin Cezar Strat, iar până la pauză tabela a arătat în continuare scorul de 1-0 pentru formația gazdă. În repriza secundă, Vasile Dănilă restabilește egalitatea în minutul 60, însă Ionuț Furtună o readuce pe formația băcăuană în avantaj 10 minute mai târziu. Bucuria gazdelor a ținut trei minute, iar Vasile Padovei dădea speranțe fălticenenilor că pot câștiga jocul. În minutul 84, băcăuanul Bogdan Ungureanu stabilește scorul final 3-2 pentru gazde, iar elevii lui Ionesi fac un pas greșit și se îndepărtează la 9 puncte de liderul Seriei I a Ligii a III-a.

Şomuz a început meciul în următoarea componență: Malac – Nistor, Chirilescu, Vitu, Sahru, Bejenar, Cirstean ( capitan ), Străjeriu, Ciobanu E. , Afkir , Ciobanu R.

În runda următoare, fălticenenii vor primi vizita formației Sporting Juniorul Vaslui, într-un meci programat sâmbătă, începând cu ora 14:00.

Articol scris de: Adrian Negru

Foto captură Fălticeni Online

Total
4
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts