Șomuz Fălticeni, fără pași greșiți în jocul de la Pașcani

Șomuz Fălticeni își continuă startul perfect de sezon câștigând și în deplasarea de la Pașcani din runda a treia. 

Pe o ploaie torențială, echipa pregătită de tehnicianul Daniel Stoica s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Pașcani. După o primă repriză în care rezultatul de pe tabelă arăta un scor alb pe stadionul Municipal din Pașcani, fălticenenii s-au organizat mai bine în partea secundă a meciului reușind să înscrie în minutul 56 prin Franck Tchassem și în minutul 82 prin Vasile Padovei. Cele două goluri i-au adus formației din Fălticeni și trei puncte importante care o mențin pe  podiumul Ligii a III-a la egalitate de puncte cu Știința Miroslava și Hușana Huși.

Șomuz Fălticeni a început partida în următoarea formulă: Claudiu Chindriș – Iulian Dohotariu, Bogdan Forizs, Njindja Wilfred, Florin Chiseliță, Eduard Julei, Alex Micloș, Daniel Păiuș, Christ Afalna – Cătălin Tutuța, Andres Zapata.

Iulian Darabă: ”Experiența noastră și-a spus cuvântul”

”A fost o deplasare dificilă și ne așteptam la lucrul acesta. Am jucat pe o ploaie torențială și experiența noastră și-a spus cuvântul. Felicitări echipei și staff-ului tehnic. Mulțumesc domnului primar Gheorghe CăTăLIN Coman și domnului Andi Stan reprezentatul firmei Romfour pentru sprijinul acordat. Suntem în grafic și acest lucru se datorează oamenilor care sunt alături de noi. Fălticeniul se dezvoltă! Felicitări, CăTăLIN Gheorghe Coman!”, a precizat Iulian Darabă, directorul sportiv al fălticenenilor după jocul cu CSM Pașcani. 

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua pe teren propriu și va primi vizita formației ACS Foresta Suceava, într-unul dintre derby-urile acestei serii.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

 

Total
0
Shares
Related Posts