Șomuz Fălticeni, debut cu dreptul în Cupa României

Șomuz Fălticeni a câștigat la scor de neprezentare duelul din turul I al Cupei României cu CS Dante Botoșani, joc disputat pe stadionul Municipal din Dorohoi. 

Echipa pregătită de Daniel Stoica a debutat în noul sezon fotbalistic cu dreptul după victoria în fața botoșănenilor de la CS Dante. Ocazia lui Vasile Padovei din minutul 11 anunța oarecum golul oaspeților pe stadionul din Dorohoi. Prin urmare, Eduard Julei a deschis scorul în minutul 15 al primei reprize printr-un șut la colțul lung fără a-i da vreo șansă goalkeeper-ului botoșănean. Avantajul de un gol a fost păstrat de fălticeneni până la pauză cu toate că Christ Afalna și-a trecut în cont câteva ocazii destul de bune. În repriza secundă,  a venit rândul lui Padovei să rateze câteva șanse importante. Tot după aproximativ un sfert de oră de la începutul reprizei secunde, Njindja Wilfred majorează diferența la două goluri. În finalul meciului, Christ Afalna a închis tabela la scorul de 3-0 pentru Șomuz Fălticeni.

Iulian Darabă: ”Avem moralul ridicat pentru jocul cu Bradu Borca”

”A fost un meci pe care l-am dominat cu aceeași intensitate și agresivitate din primul minut până la fluierul de final al arbitrului, drept dovadă golul înscris în ultimul minut de joc. Suntem multumiți că am început cu dreptul primul meci oficial după o pauză de 6 luni de zile. Echipa s-a ridicat la pretențiile și obiectivele pe care le avem de îndeplinit. Felicit jucătorii și staff-ul tehnic care au muncit la antrenamente atât tactic cât și tehnic în perioada premergătoare începerii campionatului și astăzi s-a văzut rezultatul în teren. Am avut posesia mingii 70% din timpul jocului și nenumărate ocazii de poartă. Avem moralul ridicat pentru prima etapă din campionat cu nou promovata echipă din Borca.”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului fălticenean. 

Sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 17:00, Șomuz Fălticeni va evolua, în deplasare, în compania formației Bradu Borca în cadrul primei etape a Ligii a III-a Seria I.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

 

Total
0
Shares
Related Posts