Siretul Dolhasca ia o pauză din fotbalul județean

Antrenorul Constantin Ferariu anunță că s-a luat o decizie în privința echipei de seniori care nu se va înscrie în Liga a IV-a din sezonul următor, în schimb se va implica foarte mult în dezvoltarea micilor fotbaliști. 

O veste tristă pentru fotbalul județean acolo unde din sezonul următor tabloul Ligii a IV-a va fi mai sărac fără echipa din Dolhasca. Campioană în urmă cu câteva sezoane și ocupantă a primei jumătăți a campionatului timp de ani buni la rând, Siretul Dolhasca va abandona pentru o perioadă de timp fotbalul județean la nivel de seniori. Decizia a fost luată de consiliul administrativ al clubului care a hotărât să pună accent pe dezvoltarea cluburilor de copii și juniori din oraș.

Constantin Ferariu: ”Vom continua să sprijinim fotbalul juvenil din oraș”

”A fost o decizie de moment, nu excludem ca pe viitor să revenim cu noi forțe în fotbalul județean. Ne dorim să promovăm foarte mult fotbalul juvenil din oraș. Avem câteva grupe de copii și juniori care vor crește și cu care sperăm să formăm un grup unit și să reprezentăm orașul la toate competițiile fie locale fie naționale. E drept, ne va lipsi și nouă fotbalul județean la nivel de seniori pentru o perioadă, dar sperăm noi ca în viitorul apropiat să revenim în eșalonul al patrulea cu o echipă tânără și care să aducă cele mai bune rezultate. Avem tot sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Orașului Dolhasca în ceea ce privește dezvoltarea sportului în comunitatea noastră.”, a transmis Constantin Ferariu.

Campionatul Ligii a IV-a ar urma să înceapă la sfârșitul lunii august, cel al Ligii a V-a la jumătatea lui septembrie, iar campionatele de copii și juniori după ce va începe noul an școlar.

Total
0
Shares
Related Posts