Sponsori Sponsori

Simina Străchinescu pornește într-o nouă aventură cu Corona Brașov

Simina Străchinescu, o voleibalistă originară din Suceava, se pregătește să îmbrățișeze o nouă provocare după un sezon fabulos cu CSM Lugoj. Tânăra sportivă a semnat cu nou-promovata echipă Corona Brașov, care se anunță a fi una dintre surprizele pline de ambiție ale sezonului următor.

Născută pe 23 mai 1999, Simina a dat primele pași în volei la CSS Suceava. Talentul său deosebit a fost remarcat rapid, astfel că și-a continuat cariera la Medicina Târgu Mureș, unde a avut o evoluție impresionantă atât la nivelul junioratului, cât și la cel al echipei de senioare.

Experiența acumulată în urma acestor etape importante din cariera sa a propulsat-o către noi orizonturi, iar în sezonul 2018/2019 Simina a jucat pentru CSM Sibiu, demonstrând că este pregătită să facă față și la nivelul competițiilor superioare. Ulterior, timp de doi ani, voleibalista a făcut parte din echipa Universitatea Cluj, unde și-a continuat ascensiunea în lumea voleiului românesc.

Însă momentul definitoriu al carierei sale a survenit în 2021, atunci când a semnat cu CSM Lugoj. Sub această emblemă, Simina Străchinescu a strălucit în sezonul recent încheiat, ajutând echipa să cucerească titlurile deținute: Cupa și Supercupa României, dar și medaliile de bronz în campionat și de argint în Challenge Cup.

Dar pasiunea pentru volei și dorința de a evolua constant o duc acum pe Simina Străchinescu către un nou capitol în carieră. Sportiva a decis să îmbrace tricoul formației Corona Brașov, o echipă ce își propune obiective îndrăznețe în noul sezon.

Total
0
Shares
Related Posts