Semne bune anul are pentru Șomuz Fălticeni

Elevii pregătiți de tehnicianul Iulian Ionesi s-au impus într-un meci amical împotriva uneia dintre contracandidatele pentru locurile de play-off.

Fălticenenii vor să prindă ultimele două bilete pentru play-off-ul Ligii a III-a, iar pregătirile sunt intense pentru fotbaliștii antrenați de Iulian Ionesi. Cu toate că a fost doar un joc amical, formația Șomuz Fălticeni și-a măsurat forțele cu Știința Miroslava, iar staff-ul tehnic al fălticenenilor a analiat evoluția fiecărui jucător în parte pentru a stabili un eventual prim-unsprezece pentru partea a doua a sezonului.

Duelul dintre cele două contracanditate pentru locurile de play-off ale Ligii a III-a s-a dat pe stadionul municipal din Roman. Fălticenenii au deschis scorul în minutul 40 prin Daniel Bejenar care a stabilit totodată și scorul pauzei. În repriza secundă, tehnicienii celor două formații au rulat mai mulți jucători, iar în minutul 50, echipa ieșeană a restabilit egalitatea pe tabelă. Elevii lui Ionesi aveau să dea lovitura pe final prin nou-venitul Alex Savin.

Deși a fost un joc amical, fălticenenii câștigă nu doar duelul ci și mai multă încredere înaintea primelor jocuri oficiale care vor începe într-o lună. Până atunci, Șomuz Fălticeni va mai disputa câteva meciuri amicale, timp în care Iulian Ionesi va testa mai mulți fotbaliști.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alexandru Săvescu

Total
0
Shares
Related Posts