Împreună pentru Miruna

Într-un gest nobil și plin de compasiune, Academia Mihai Roman și Primăria Vicovu de Sus se unesc pentru a organiza un eveniment sportiv cu scop caritabil în Bivolărie, Suceava, în data de 2 ianuarie 2024. Acest eveniment special este dedicat ajutorării unei fetițe adorabile în vârstă de 8 ani, numită Miruna, care se confruntă cu provocări medicale majore și are nevoie de sprijinul nostru.

Printre primii care au răspuns apelului pentru a se implica în această cauză nobilă se numără personalități marcante din lumea fotbalului românesc. Mihai Roman, George Ogăraru, Florin Gardoș, Daniel Bălan, Andrei Dumitraș, Florin Plămadă, Mihai Guriță și Toma Niga vor forma echipa All Stars, care va concura într-un meci de fotbal împotriva echipei Bradul Putna.

Locul ales pentru desfășurarea acestei partide pline de sens este baza sportivă din Bivolărie, unde Academia Mihai Roman își desfășoară obișnuit antrenamentele. Meciul va începe la ora 12:00 și va aduce împreună pasionați ai sportului, susținători și oameni cu inimi mari care doresc să contribuie la această cauză umanitară.

Scopul evenimentului nu este doar acela de a oferi un spectacol fotbalistic de calitate, ci și de a strânge fonduri pentru a susține intervențiile chirurgicale necesare pentru reconstrucția feței lui Miruna. Fetița de 8 ani a devenit un simbol al speranței și al solidarității în comunitatea locală, iar această inițiativă își propune să aducă lumină în viața ei și să ofere șansa la o viață mai bună.

Organizatorii evenimentului așteaptă cu nerăbdare susținerea și participarea cât mai multor persoane. Fie că sunteți iubitori ai sportului, susținători ai echipei locale sau doar oameni dornici să facă o diferență în viața altora, fiecare contribuție contează.

Cei care doresc să sprijine cazul lui Miruna pot face donații în timpul evenimentului sau pot contacta direct Academia Mihai Roman sau Primăria Vicovu de Sus pentru a oferi ajutorul lor. Fiecare gest de generozitate va face posibilă aducerea unui zâmbet pe chipul micuței Miruna și va contribui la îmbunătățirea calității vieții ei.

Împreună pentru Miruna, vom demonstra că sportul poate avea un impact semnificativ în comunitate și că solidaritatea este cheia spre un viitor mai luminos pentru cei aflați în nevoie. Să ne adunăm cu toții în Bivolărie pe 2 ianuarie 2024 și să arătăm că avem puterea de a face diferența în viața celor care au nevoie de ajutorul nostru.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts