Rugby | LPS Suceava U17, vicotrie spectaculoasă cu LPS Focșani

Echipa de rugby U17 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava pregătită de profesorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca a obținut o victorie la scor în fața grupării LPS Focșani. 

Viitorul sună bine și la Under 17. Sportivii lui Prorociuc și Coca și-au umilit adversarii în a doua etapă a Campionatului Național de Rugby U17. Formația suceveană s-a impus cu scorul de 49-0 în fața echipei LPS Focșani. Ucraineț și Alexandriuc au reușit câte două eseuri, Lozniceru, Vasilovici, Coclici au bifat la rândul lor câte un eseu. De altfel, Coclici a reușit și două transformări, iar Bivol s-a remarcat cu două transformări și două lovituri de pedeapsă.

Lotul echipei LPS Suceava: Alexandriuc Andrei, Bivol Matei, Florea Gabriel, Ucraineț Alexandru, Croitoru Valentin, Vasilovici Narcis, Timu Ionuț, Șomfolean Alexandru, Mareniuc Rafael, Rusu Romulus, Ilaș David, Pitisciuc Alexandru, Rău Dragoș, Coclici Gabriel, Onea Ioan, Oghinciuc Andrei, Dutu Andrei , Iatcu Narcis, Sandu Maurizio, Lozniceru Alexandru, Ruscan Marius, Vieru Sami.

”Băieții s-au mobilizat și au făcut un joc foarte bun împotriva celor de la LPS Focsani câștigând cu scorul de 49-0. Vreau să felicit întreaga echipa pentru joc, dar în special pe sportivul Alexandru Pitisciuc care a fost omul meciului. Mulțumesc părinților, colegilor profesori, elevilor, presei locale și celor ce sunt alături de echipa LPS Suceava, AC MObile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud Romania și Asociația prietenii rugbyului din Bucovina.”, a declarat Codrin Prorociuc, antrenorul grupării LPS Suceava.

Următorul joc al formației LPS Suceava U17 va fi în compania CSS 2 Baia Mare pe 4 decembrie.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: LPS Suceava

Total
0
Shares
Related Posts