Sponsori Sponsori

Rugby | LPS Suceava, locul 4 la Campionatul Național de Rugby U18

Deși a terminat la egalitate cu CSM Constanța, echipa antrenată de Codrin Prorociuc și Mihai Coca a fost dezavantajată din cauza criteriului de departajare a FRR. 

Echipa de rugby U18 a CSM Constanța a obținut o performanță deosebită la Campionatul Național de Juniori U18, reușind să câștige medaliile de bronz după un joc echilibrat cu LPS Suceava. La finalul timpului regulamentar, scorul era egal, iar regulamentul prevedea că echipa care a marcat mai multe eseuri va fi declarată câștigătoare. CSM Constanța a reușit să înscrie 3 eseuri, în timp ce sucevenii au reușit doar 2. Astfel, echipa constănțeană a obținut victoria și medaliile de bronz, într-un meci în care jucătorii au demonstrat o dorință de joc impresionantă.

Partida a fost una plină de intensitate și încărcătură emoțională. Echipa LPS Suceava venea după două victorii consecutive împotriva celor de la CSM Constanța, iar băieții și-au dorit foarte mult să obțină victoria în acest meci important. Din păcate, în prima repriză, sucevenii au fost conduși cu scorul de 15-0, însă în repriza a doua au reușit să revină în joc și să domine adversarul. Au marcat 15 puncte, dar au ratat și trei lovituri la bute, astfel încât scorul final s-a încheiat la egalitate.

Cu toate acestea, jucătorii echipei LPS Suceava merită felicitări pentru determinarea și lupta lor pe teren. Chiar și în fața unor dificultăți, cum ar fi accidentările multiple din cadrul echipei, aceștia nu au renunțat niciodată la luptă și au jucat până la ultima suflare. Performanța lor de a ajunge în finala mică a Campionatului Național de Juniori U18 este una remarcabilă și arată valoarea echipei sucevene.

Antrenorii Codrin Prorociuc și Coca Mihai merită și ei aprecieri pentru munca depusă în pregătirea jucătorilor și pentru strategia pusă în practică în timpul meciului. Ei au fost în măsură să motiveze echipa și să o ghideze către un rezultat de succes.

Lotul echipei LPS Suceava: Alexandriuc Andrei, Săvucă Denis, Ucrainet Alexandru, Croitoru Valentin Ionut, Donisa Andrei Dumitrel, Plăcintă Gabriel, Bejan Dragos Ioan, Beleca Robert Gabriel, Vasilovici Narcis, Balan David, Bilauca Cristi Constantin, Bivol Matei, Ivanovici Razvan, Hostiuc Daniel, Godroman Lucian Costin. Rezerve: Iliescu Codrin, Donică Alexandru, Florea Gabriel, Căciulă Mihai, Capră Adrian, Lazar Alexandru, Onea Ioan și Rosca Ioan.

”Mulțumesc părinților, colegilor profesori, elevilor, presei locale și celor ce sunt alături de echipa LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud România și Asociația prietenii rugbyului din Bucovina.”, au transmis antrenorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca.

Astfel, deși scorul final a fost unul de egalitate, din punctul de vedere al echipei LPS Suceava, aceștia se consideră câștigători. Performanța lor și lupta depusă merită toate felicitările și recunoașterea comunității sportive.

Total
0
Shares
Related Posts