Rezultate remarcabile la Etapa Județeană de Cros pentru sportivii pregătiți de Daniela Cojocaru

Etapa Județeană de Cros – ONSS s-a desfășurat la finalul acestei săptămâni în tabăra de la Bucșoaia, iar sportivii pregătiți de profesorul Daniela Cojocaru au reușit să obțină rezultate remarcabile.

Printre aceștia, Solovăstru Ștefan, elev în clasa I-II la Colegiul “Mihai Eminescu” din Suceava, s-a clasat pe primul loc și a obținut un rezultat excelent. Pintrijel Alessia, elevă la Gimnaziul V-VI de la LPS Suceava, s-a clasat pe locul doi.

Pe locul trei s-a clasat Zamă Lavinia, elevă la Colegiul “Petru Rareș” din Suceava. Pe locul patru s-a clasat Miron Alexia, elevă la Gimnaziul V-VI de la LPS Suceava, iar pe locul cinci a fost Pasnicutu Leonard, de asemenea elev la LPS Suceava.

Bistricean Maria, Bistricean Mara și Moraru Claudiu, toți elevi la Gimnaziul V-VI de la LPS Suceava, s-au clasat pe locurile șase, opt și, respectiv, șase. Reguș Denisa, elevă la Școala Gimnazială Nr. 1 din Suceava, s-a clasat pe locul opt.

Performanțele obținute de acești sportivi sunt cu atât mai remarcabile cu cât etapa județeană de Cros – ONSS a atras un număr mare de participanți, iar nivelul competiției a fost ridicat. Profesorul Daniela Cojocaru a lucrat din greu pentru a-i pregăti pe elevii săi și este mândră de rezultatele obținute.

Total
0
Shares
Related Posts