Ionela Cozmiuc: ”E cea mai valoroasă medalie pentru mine”

Suceveanca Ionela Cozmiuc a adus prima medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale Canotaj de la Racice din Cehia. 

Să crezi, să lupți cu tine și să continui! Chiar și atunci când bărcile sufletului se scufundă există ieșire la liman. Încrederea primită din familie, suportul antrenorilor și susținerea celor care cred în același vis au ajutat-o pe Ionela Lehaci Cozmiuc. ”Livioara”, a demonstrat la Racice, dincolo de medalia de aur câștigată în barca de simplu categorie ușoară, că este o adevărată campioană.
Dublă campioană mondială în barca de dublu categorie ușoară în 2017 și 2018, campioană europeană acum o lună la Munchen la simplu categorie ușoară, Ionela a rămas fără cplega de barcă la începutul anului. Gianina Beleagă a ales să treacă la categorie open și să lupte pentru un loc în barca de 8+1. Ionela a continuat în proba de simplu categorie ușoară și, chiar dacă aceasta nu e probă olimpică, a demontrat că atunci când talentul e dublat de muncă rezultatul încălzește sufletul.
”E cea mai valoroasă medalie pentru mine! Mai am două mondiale dar aurul ăsta e pentru sufletul meu! Aștept să plec în vacanță și voi vedea ce va urma. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, familie, antrenori, colectiv medical, federație! Celor care mi-au trimis mesaje le întorc gândul bun!”, a punctat cu zâmbet campioana mondială Ionela Lehaci Cozmiuc.
Sursa foto: Federația Română de Canotaj
Total
0
Shares
Related Posts