Juniorul Salcea, performera Seriei I a Ligii a V-a

Juniorul Salcea a spus la finalul acestui sezon ”Adio, Liga a V-a!” și ”Bun venit, Liga a IV-a” după un campionat în care a obținut 15 succese și 3 înfrângeri. 

Formația pregătită de Andrei Cârnăreasa își îndeplinește obiectivul la finalul acestui sezon, iar acum jucătorii Juniorului Salcea se pregătesc pentru o nouă ediție de campionat, însă de această dată într-un eșalon mai sus. Gruparea din Salcea a obținut un bilanț important cu 15 victorii și doar 3 înfrângeri. Jucătorii lui Cârnăreasa au înscris de 64 de ori având cel mai bun atac din serie și au primit 24 de goluri având de altfel și cea mai bună apărare.

Goalkeeperul Alexandru Andrian este unul dintre performerii echipei și totodată omul care a salvat gruparea din Salcea în nenumărate rânduri, tânărul portar nu a putut fi prezent la ultimul joc, însă colegii i-au păstrat și lui diploma și medalia de campion.  De asemenea, golgheterul echipei a fost Samuel Hrițcu cu 26 de reușite în acest sezon.

În ultimul joc din campionat, Juniorul Salcea și Unirea Salcea s-au întâlnit în derby-ul orașului, iar câștig de cauză a avut noua campioană a Ligii a V-a Seria I. Jucătorii lui Andrei Cârnăreasa s-au impus cu scorul de 5-1 grație reușitelor semnate de Costel Tihulcă, Tacu Cătălin, Samuel Hrițcu, Ionel Zamă și Marius Rață.

Clubul Juniorul Salcea s-a bazat în acest sezon pe aportul următorilor jucători: Samuel Hrițcu, Florin Petrariu, Ionuț Cenușă, Marius Curelușă, Ionel Zamă, Tacu Cătălin, Beleca Florin, Bogdan Curelușă, Marius Dascălu, Costel Grădinariu, Ciprian Hostiuc, George Țigănașu, Daniel Apetrechioaie, Marius Rață, Ionel Săvuț, Marius Coroamă, Costel Tihulcă, Andrian Alexandru și Hostiuc Andrei.

De asemenea un aport important l-au avut și: Andrei Cărnăreasa (antrenorul echipei), Marius Neagu (președintele clubului), Sergiu Neagu (vicepreședintele clubului), Liviu Grigorean (secretar), Bogdan Buzuc (delegat), Irina Murariu și Cristina Sava (ambele asistente medicale). Totodată o contribuție importantă au avut-o și sponsorii: Neagu M Team House, Ser Serramenti, Dasmar Termo Marius Dascălu, dar și Primăria și Consiliul Local al orașului Salcea.

Jocurile ultimei etape a Seriei I a Ligii a V-a: 

  • ACS Releul Mihoveni Șcheia – AS Viitorul Forăști, scor 6-5
  • AS Voința Zvoriștea – ACS Viitorul Vadu Moldovei, scor 3-2
  • ACS Sporting Siminicea – AS Viitorul Negostina, scor 3-0
  • ACS Juniorul Salcea – AS Unirea Salcea, scor 5-1
  • ACS Voința Hânțești – CS Sporting Voința Bunești, scor 3-0

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 18 45p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 18 38p
3 ACS Sporting Siminicea 18 37p
4 ACS Viitorul Vadu Moldovei 18 30p
5 AS Viitorul Negostina 18 24p
6 ACS Voința Hânțești 18 21p
7 AS Voința Zvoriștea 18 20p
8 AS Unirea Salcea 18 19p
9 CS Sporting Voința Bunești 18 12p
10 AS Viitorul Forăști 18 11p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts