Daniel Stoica revine în funcția de antrenor principal al Fălticeniului

Conducerea clubului Șomuz Fălticeni a început campania de achiziții în această iarnă. Prima mutare are loc pe banca tehnică.

Conducerea formației Șomuz Fălticeni a început deja reorganizarea clubului, iar joi, 15 decembrie, managerul echipei, Iulian Darabă, a anunțat revenirea pe banca tehnică a lui Daniel Stoica. Acesta s-a mai aflat la cârma grupării fălticenene și în perioada aprilie 2019 – iunie 2021.

”Începând de astăzi, Daniel Stoica este noul antrenor al echipei de fotbal ACS Șomuz Fălticeni. El va fi ajutat pe banca tehnică de către secunzii Florin Ailenei și Adrian Avrămia care s-au ocupat de echipă în ultimele trei etape. Îi urăm bun venit, mult succes și cât mai multe rezultate pozitive.”, a fost mesajul transmis de Iulian Darabă.

Șomuz Fălticeni ocupă locul al șaptelea în Seria I a Ligii a III-a după 15 etape, având un bilanț de 5 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri. Locul ocupat de gruparea fălticeneană este sub așteptările conducerii care stabilise ca primele patru locuri să fie obiectivul echipei înainte de startul campionatului. Rezultatele slabe înregistrate în ultima vreme au dus la schimbarea lui Iulian Ionesi cu secunzii Florin Ailenei și Adrian Avrămia care au preluat cârma clubului pentru ultimele jocuri din acest an.

După venirea noului tehnician al Fălticeniului, conducerea ia în calcul și aducerea mai multor fotbaliști în funcție și de cerințele antrenorului.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

 

Total
0
Shares
Related Posts