Răzvan Bîgu, unul dintre cei mai tineri și implicați antrenori din județul Suceava

Profesor și antrenor de fotbal al Liceului cu Program Sportiv din Suceava încă din 2016, Răzvan Bîgu a lăsat fotbalul profesionist deoparte și se dedică tinerilor. 

După ce a evoluat timp de câteva sezoane pentru echipa fanion a județului Suceava, Rapid CFR (actuala Foresta Suceava) și pentru o scurtă perioadă timp pentru FC Vaslui, echipa patronată la acea vreme de Adrian Porumboiu, Răzvan Bîgu a făcut un pas în spate pentru a se pregăti pe alte planuri. Deși mai evoluează din când în când la nivel județean, Răzvan își dedică cea mai mare parte din timp meseriei de profesor și antrenor de fotbal al Liceului cu Program Sportiv sin Suceava.

Este de departe unul dintre cei mai tineri antrenori din județ, dar unul dintre cei mai motivați. Motivați să facă perfomanță. În afara orelor de curs este prietenul elevilor și a fotbaliștilor pe care îi pregătește, însă lucrurile se schimbă în timpul antrenamentelor sau a competiților. Disciplina și respectul îl caracterizează pe Bîgu, care a fost un exemplu și în perioada în care a evoluat la cel mai înalt nivel, lucru pe care vrea să-l transmită și noii generații.

”Într-adevăr este greu să lucrezi cu cei tineri, dar când ai un țel anume nimic nu este imposibil. Muncim foarte mult și sper ca într-o zi cei mai mulți dintre ei să evolueze mult mai sus decât am făcut-o eu. Scopul meu e ca sportivii pe care îi antrenez să-mi depășească performanțele, iar de aceea îi rog să fie serioși și muncitori pentru că mai târziu fotbalul îi va răsplăti.”, a precizat Răzvan Bîgu, antrenorul grupei 2009 a LPS Suceava.

Bîgu nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a aduce rezultate Liceului cu Program Sportiv, ci realizările sale s-au evidențiat împreună cu grupele pe care le-a pregătit de-a lungul anilor. Deocamdată nu se gândește să facă pasul către seniori, dar nici nu exclude ca acest lucru să se întâmple fie în viitorul apropiat fie un pic mai încolo.

Un lucru e sigur, îi place ceea ce face și asta denotă din activitatea sa intensă alături de fotbaliștii LPS Suceava. Iar fiecare progres vine muncind, respectând fotbalul, dar mai ales urmându-ți visul.

Total
0
Shares
Related Posts