Locul III pentru Jandarmeria Suceava în cadrul competiției de minifotbal ”7 Coline Iași”

Echipa Jandarmeriei Suceava s-a clasat pe locul III în cadrul competiției de minifotbal ,,7 COLINE IAȘI”, organizată în perioada 16-18 martie 2023 de către Asociația Internațională a Polițiștilor, Regiunea 1 Iași. La acest eveniment sportiv au participat peste 16 echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Justiției, care și-au arătat pasiunea pentru fotbal în meciurile spectaculoase disputate la Complexul Capitol din Iași.

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a evoluat remarcabil, demonstrând abilități tehnice și tactică bună, care i-au permis să avanseze în clasamentul competiției. Chiar dacă concurența a fost puternică, jandarmii suceveni au dat tot ce aveau mai bun și s-au poziționat pe locul III în finala competiției.

Competiția de minifotbal ,,7 COLINE IAȘI” a fost un eveniment important pentru toți participanții, care au avut ocazia să se întâlnească și să se cunoască într-un cadru sportiv și plin de entuziasm. Echipa Jandarmeriei Suceava a fost felicitată de organizatori și de toți cei prezenți pentru performanța obținută și pentru fair-play-ul demonstrat pe teren.

Total
0
Shares
Related Posts