Primul turneu de padel din istorie la Rădăuți

Clubul Campo di Medici din Rădăuți va găzdui prima ediție a turneului internațional de padel ”Rădăuți Padel Open”.

Competițiile care vor avea loc în zilele de 15 și 16 iulie fac parte din Circuitul Internațional ”Prut Padel Tour” și sunt organizate de Federația Națională de Padel din Republica Moldova, cu aportul promotorului Academia iPadel Moldova.

Este turneul cu numărul patru al acestui sezon în circuit, după cele de la Iași (aprilie și mai) și de la Blăgești-Bacău (iunie).

Turneul de la Rădăuți este primul din acest an în categoria a I-a, care oferă campionilor câte 300 de puncte în Prut Padel Tour Ranking.

La competiția din Rădăuți s-au înregistrat jucători din România, Republica Moldova și Italia.

Înregistrarea este în continuare deschisă pe aplicația Rankedin până la data de 10 iulie la ora 10:00.

Doritorii de a participa o pot face în baza diviziilor PRO (Divizia 1), PRO 2 (Divizia 2) și Amatori (Divizia 3), la probele masculin, feminin și mixt.

Jucătorii de tenis, tenis de masă, badminton și squash, care nu au încercat niciodată padelul pot lua contact cu acest sport la turneul de la Rădăuți, unde cu siguranță pot face față în divizia a doua. Dar și cei care niciodată nu au jucat padel sau alte sporturi de rachetă/paletă, se pot înregistra la divizia 3. Tinerii sub 18 ani au un tablou special creat la divizia Amatori, pentru mixt. Pentru mai multe detalii, contactați organizatorul prin whatsapp la +37368797724

SportSV.ro este partener media al turneului ”Rădăuți Padel Open 2023”.

Total
0
Shares
Related Posts