Ionela Cozmiuc, aur și record la Campionatul European de Canotaj găzduit de Bled

Ionela Cozmiuc, în vârstă de 28 de ani și originară din Câmpulung Moldovenesc, a devenit eroina națională a României în urma performanței sale uluitoare la Campionatul European de Canotaj 2023, găzduit de pitorescul oraș Bled. Talentata sportivă a cucerit medalia de aur și a stabilit un nou record european în proba de schif simplu la categoria ușoară (LW1x), demonstrând încă o dată de ce este una dintre cele mai talentate canotoare din lume.

„Ionela Cozmiuc, o nouă medalie de AUR la Campionatul European 2023, după o finală spectaculoasă a probei de schif simplu categorie ușoară (LW1x). Felicitări! Sportiva noastră a încheiat cursa din Finala A cu un timp foarte bun de 07:32.43, stabilind un nou record european”, a anunțat Federația Română de Canotaj pe pagina oficială de Facebook.

Într-o finală tensionată și spectaculoasă, Ionela Cozmiuc a reușit să-și impună dominanța și să-și depășească adversarele, demonstrând un spirit de luptă și o voință de fier. În ciuda unui start mai lent, în care s-a situat pe poziția a treia după primii 500 de metri, suceveanca și-a recăpătat rapid avantajul și a început să-și mărească ritmul. Timpul impresionant înregistrat de Ionela în finală a fost de 07:32.43 de minute, stabilind astfel un nou record european în această disciplină.

Total
0
Shares
Related Posts