Sponsori Sponsori

Primele puncte pentru Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni

Etapa a II-a a Ligii a III-a a adus și primele puncte pentru cele două formații sucevene. Bucovina Rădăuți s-a impus la Bacău cu CSM-ul, iar Șomuz Fălticeni a remizat pe teren propriu cu Aerostar Bacău. 

Bucovina Rădăuți câștigă 3 puncte importante pe terenul CSM-ului din Bacău după un joc perfect reușit de noul și vechiul atacant al trupei antrenate de Ovidiu Murariu. Robert Ciobanu a fost împrumutat în acest sezon de Ceahlăul Piatra Neamț la gruparea rădăuțeană, iar primul meci în tricoul alb-albastru a izbutit un hat-trick de senzație care i-a asigurat Bucovinei primele puncte din această ediție de campionat. Rădăuțenii au dispus cu 4-2 în fața formației pregătite de Cristi Popovici. Andrei Alecsandru și hat-trick-ul lui Robert Ciobanu au adus punctele la Rădăuți. Pentru gazde au înscris Giani Unghianu și Alexandru Taciuc.

În duelul de la Fălticeni, Șomuz a terminat la egalitate cu Aerostar Bacău, scor 1-1. Trupa lui Daniel Stoica a deschis scorul la trei minute de la startul partidei prin Eduard Julei, însă în partea secundă, oaspeții au egalat în minutul 53 prin Iulian Coroamă.

Rezultatele etapei a II-a a Ligii a III-a Seria I: 

  • Foresta Suceava – CSM Vaslui 4-2
  • Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău  1-1
  • Ştiinţa Miroslava – FC Bacău  4-2
  • CSM Bacău – Bucovina Rădăuţi  2-4
  • Rapid Brodoc – Viitorul Darabani 4-0

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va primi vizita pe teren propriu a grupării Rapid Brodoc, iar Șomuz Fălticeni se va deplasa la Vaslui pentru duelul cu CSM. Ambele partide sunt programate să se dispute, sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 17:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Bacău

Total
0
Shares
Related Posts