Derby-ul județului, un nou episod

CSM Bucovina Rădăuți caută revanșa după umilința din primul meci din play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a disputat în compania Forestei Suceava. Rădăuțenii promit să-și ia revanșa, iar faptul că joacă în fața proprilor suporteri nu poate decât să-i motiveze și mai mult. Jucătorii pregătiți de Ionuț Plămadă nu au doar avantajul terenului propriu ci și faptul că nu joacă sub presiune. Bineînțeles, presiunea nu e nici pe Foresta care și-a asigurat prezența la baraj în proporție de peste 90%, însă ”galben-verzii” caută să-și îmbunătățească evoluțiile și să creeze noi relații de joc, iar asta pentru că atât staff-ul cât și conducerea s-au declarat nemulțumite de evoluțiile din unele meciuri ale jucătorilor.

În primul joc dintre cele două formații în cadrul play-off-ului, ”galben-verzii” i-au administrat Bucovinei Rădăuți cea mai usturătoare înfrângere din acest campionat. Elevii lui Gvozdenovic s-au impus cu scorul de 5-0 grație reușitelor lui Marian Ilie, Daniel Novac, Odoh Chika, Iosif Netbai și Serghei Trofan.

Până în prezent, Bucovina Rădăuți a înregistrat două înfrângeri și un egal în compania formațiilor din play-off, în timp ce Foresta are un bilanț de două victorii și o înfrângere.

Totuși… Câteodată fotbalul nu e doar despre victorii, înfrângeri sau egaluri ci și despre oameni, iar cazul lui Felix Alexandru Danciu va fi mâine în atenția tuturor. Alex are numai 13 ani, este elev la Școala Gimnazială nr 6 din Burdujeni Sat, însă soarta a fost nedreaptă cu el. Acesta a trecut printr-o operație extrem de grea având o boală rară fiind nevoit ca medicii să-i elimine o tumoră de pe creier, însă micuțul Alex nu dispune de posibilități financiare, iar acasă curentul electric e un lux pe care părinții săi nu și-l permite. Clubul Bucovina Rădăuți a anunțat că mâine vor juca pentru Alex, iar toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați cauzei sale.

Meciul dintre CSM Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava are loc vineri, 22 aprilie, începând cu ora 17:00 pe stadionul Municipal din Rădăuți. #ÎmpreunăPentruAlex

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
17
Shares
1 comment
  1. Degeaba este Vinerea Mare daca e vai si amar de toate mintile din Judet!!! Avem ca fraierii trei echipe in liga 3 fara pretentii la promovare si mai raubdecat atat NE MAI SI INCURCAM UNA PE ALTA ca niste adevarati zmei!!!!!! Bucovina in loc sa ajute Foresta, ii ia doua puncte!!! Rusine sa va fie domnilor!! In loc sa avem trei echipe SLABE fara pretentii, mai bine refaceti stadionul, faceti O SINGURA ECHIPA BUNA, aduceti lumea la stadion, CA E FLAMANDA DE FOTBAL.. si ATACATI PROMOVAREA INTR-UN SINGUR SUFLET SANATOS.. NU TREI SUFLETE BOLNAVE!!!! Rusine Judetului Suceava!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts