Ploaie de goluri în ultimul week-end al lunii octombrie în Liga a IV-a

Juniorul Suceava a reușit scorul campionatului și se apropie de podiumul clasamentului acolo unde Juniorul Salcea, Șoimii Gura Humorului și Bradul Putna fac legea. 

Fără milă au lovit jucătorii antrenați de Bogdan Pantea gruparea ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc pe care au umilit-o administrându-i cea mai dură înfrângere a echipei de la înființare încoace. Rând pe rând, jucătorii Juniorului s-au distrat cu apărarea adversă și au înscris de nu mai puțin de 14 ori. Marius Zaharie (5 goluri), Narcis Eminovici (3 goluri), Adrian Stîncă (2 goluri), Mihnea Moștoflei, Ștefan Breniuc, Nicu Ciutac și Ianis Crețu și-au trecut numele pe lista marcatorilor în dreptul echipei din Suceava. Oaspeții s-au mulțumit doar cu golul de onoare.

Sporting Poieni Solca obține trei puncte importante din deplasarea de la Fântânele, acolo unde Recolta a pierdut la scor de neprezentare. Andrei Iulian Sulschi cu două reușite și Iulian Marțolea au consemnat pentru victoria oaspeților.

Nici Moldova Drăgușeni nu a avut milă de adversar în meciul jucat pe teren propriu în fața formației Bucovina Dărmănești. Gazdele s-au impus cu scorul de 7-2 grație reușitelor semnate de Constantin Nechitoaia (două goluri), Marius Ciobanu (două goluri), Octavian Dascălu, Ionuț Niță și Silviu Atodiresei. Pentru gruparea oaspete au înscris Antonio Moroșan și Florin Robciuc.

Nicușor Kuruc, Nicolae Glica și Bogdan Stroia au adus alte trei puncte vitale în dreptul formației Șoimii Gura Humorului care speră să revină pe prima poziție a clasamentului.

Progresul Frătăuții Vechi și Viitorul Liteni au dat-o la pace. Cele două formații au terminat la egalitate, scor 2-2. Pentru trupa din Frătăuții Vechi au înscris Gabriel Ilie și Emil Romaș, în timp ce pentru oaspeți au punctat Alin Scutariu și Dan Lungu. Gazdele au purtat banderole negre pe braț în memoria profesorului Viorel Stoica, iar la începutul partidei s-a ținut chiar și un moment de reculegere.

Juniorul Salcea și Minerul Iacobeni au lăsat fotbalul pentru tenis sau cel puțin așa a fost scorul partidei. Gazdele s-au impus cu scorul de 6-0 grație reușitelor semnate de Emanuel Moloce (patru goluri), Cătălin Parasca și Vasile Vitu. Formația pregătită de Paul Bosancu s-a instalat în fotoliul de lider și pare că nu vrea să renunțe prea ușor la acest loc.

Bradul Putna a dispus la masa verde de gruparea CSM Bucovina II Rădăuți după ce rădăuțenii s-au retras din campionat. Forestierul Frumosu a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a după etapa cu numărul 10:

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 9 24p
2 ACS Juniorul Salcea 9 22p
3 CS Bradul Putna 9 22p
4 ACS Juniorul Suceava 9 21p
5 ACS Forestierul Frumosu 9 19p
6 CSO Viitorul Liteni 10 18p
7 ACS Moldova Drăgușeni 10 17p
8 ACS Şomuzul Preuteşti 10 17p
9 AS Minerul Iacobeni 10 12p
10 ACS Sporting Poieni Solca 9 12p
11 AS Progresul Frătăuții Vechi 9 8p
12 AS Bucovina Dărmănești 9 6p
13 AS Amatorii Rarău 9 3p
14 ACS Recolta Fântânele 9 1p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 10 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac 

Total
0
Shares
Related Posts