Victorie pentru LPS Suceava în play-out-ul Campionatului Național U19

Echipa LPS Suceava a obținut o victorie importantă în etapa a VII-a a play-out-ului Campionatului Național U19, în deplasarea de la Pașcani, în fața echipei CSM. Gruparea pregătită de profesorul Ovidiu Murariu a reușit să câștige cu scorul de 2-0, într-un meci pe care l-au controlat în mare parte. Golurile au fost marcate de Dumitru Gabor în minutul 32 și de Florian Alungi în minutul 77.

LPS Suceava a jucat un fotbal bun, cu o defensivă bine organizată și o ofensivă agresivă, care a reușit să creeze numeroase ocazii de gol. Prima repriză a fost dominată de echipa suceveană, care a reușit să deschidă scorul în minutul 32 prin golul marcat de Gabor. CSM Pașcani a încercat să își revină, dar nu a reușit să treacă de defensiva bine organizată a echipei din Suceava.

În repriza a doua, LPS Suceava și-a continuat jocul ofensiv și a reușit să înscrie al doilea gol prin Alungi în minutul 77. Echipa suceveană a continuat să domine jocul, iar CSM Pașcani nu a reușit să ajungă la poarta adversă.

Cu această victorie, LPS Suceava a urcat pe locul al treilea în play-out, iar în runda următoare va primi vizita echipei LPS Iași. Meciul este programat pentru data de 8 aprilie și va începe la ora 12:00. Echipa lui Ovidiu Murariu va încerca să obțină o nouă victorie pentru a-și consolida poziția în clasament și pentru a-și îndeplini obiectivele pentru acest sezon.

Total
0
Shares
Related Posts