Petre Grigoraș testează în cantonamentul de la Pojorâta un mijlocaș brazilian

Joao Luiz Vieira este ultima noutate din lotul Forestei Suceava, mijlocașul portughez de origine braziliană este la prima experiență în România. 

Portughezul de origine braziliană Joao Luiz Ramires Vieira este al zecelea transfer al Forestei în această iarnă. Jucătorul a ajuns sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, în cantonamentul de la Pojorâta, acesta a debutat pentru Foresta în amicalul cu CS Dante Botoşani, câştigat cu scorul de 6-1. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum Maritimo Funchal şi Beira Mar, în Portugalia, Adanasport, în Turcia, Al Riffa şi Al Hala, în Bahrain.

Andrei Ciutac: ”Joao Vieira a venit la recomandarea fostului nostru antrenor, Selim Benachour.”

„Joao Vieira se află la prima experienţă în România şi a venit la recomandarea fostului nostru antrenor, Selim Benachour. Urmează să-l urmărim şi în amicalul de vineri, cu Bucovina Rădăuţi, după care vom lua o decizie în privinţa oportunităţii acestui transfer. Oricum, este un jucător cu mare experienţă, care ne-ar putea fi util dacă se află în plenitudinea forţelor”, a declarat preşedintele executiv al Forestei Suceava,  Andrei Ciutac.

Conudcerea Forestei a transferat în această iarnă un număr de zece jucători printre care portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamţ) şi Haralambie Mociu (Ripensia Timişoara), fundaşii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacşu (Sportul Snagov) şi Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) şi mijlocaşii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuţi), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoşani II), Diallo Flatie, originar din Mali (Africa), şi portughezul Joao Luiz Ramires Vieira.

 

Total
0
Shares
Related Posts