Performanțe fără bani pentru mai mulți sportivi suceveni

Este cunoscută situația grea a sportului sucevean, însă sunt și antrenori care spun lucrurilor pe nume. 

”Rugăm pe domnul Ion Lungu, primar al Municipiului Suceava, să ne vireze și banii pentru a onora contractele cu sportivii și antrenorii suceveni de la CSM Suceava. Luptătorii suceveni și-au îndeplinit obiectivele de performanță, rog , Primăria și Consiliul Local Suceava să ne ajute în această privință. Luptele greco-romane Suceava se poate lăuda cu o enormă zestre de performanțe în Suceava. Eu cred că e de luat în seamă și situația noastră. Vă mulțumim anticipat domule primar și Consiliul Local Suceava.”, a precizat pe facebook antrenorul de lupte greco-romane, Andrei Bolohan. 

Situația Clubului Sportiv Municipal Suceava este cunoscută în orașul nostru, majoritatea antrenorilor fiind nevoiți să găsească susținere la diverși oameni de afaceri pentru a putea supraviețui și pentru a obține performanța. Totodată, municipalitatea se confruntă aproape an de an cu aceleași probleme față de domeniile sportive pe care le finanțează fie cu întârzie fie cu bani mai puțini decât au fost promiși.

În anul 2019, performanțele Sucevei în sporturi precum box și lupte greco-romane au fost destul de numeroase, însă frustrarea atât a antrenorilor cât și a jucătorilor se revarsă la final de an când bonusurile de performanță, mai exact banii pe care aceștia îi merită nu mai ajung.

Dacă oamenii aceștia care fac performanță și reprezintă cu succes orașul Suceava la diverse concursuri și evenimente nu merită să-și primească banii atunci înțelegem cât de ”apreciați” sunt aceștia pentru efortul și munca pe care o depun.

Dacă ar fi să facem un scenariu, iar angajații care lucrează în cadrul primăriei nu și-ar primi un salariu înainte de sărbători, oare cum ar putea să fie motivați să lucreze în continuare?!

Puțini sunt cei care spun lucrurilor pe nume, noi îl felicităm pe Andrei Bolohan pentru performanțele pe care le-a avut alături de elevii săi și totodată îl felicităm și pentru curajul de a prezenta situația domeniului de activitate pe care îl reprezintă.

Total
0
Shares
Related Posts