Sponsori Sponsori

Atleta câmpulungeancă Talida Sfârghiu a devenit campioană națională

Talida Sfârghiu a devenit din nou campioană națională în proba de 800 de metri, reușind un nou record personal. 

Stadionul „Iolanda Balaș Soter” a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național de atletism pentru juniori II (Under 18). Sportiva câmpulungeancă, Talida Sfârghiu a confirmat forma bună pe care a arătat-o în competițiile anterioare și a izbutit un nou rezultat deosebit. Talida a reușit să devină campioană națională în proba de 800 de metri, stabilind totodată un nou record personal. Tânăra atletă este legitimată la CSM Suceava și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc fiind pregătită de profesoara Erzilia Țîmpău.

În 2019, atleta câmpulungeancă a mai cucerit titlul de campioană naţională de sală în proba de 1.500 de metri şi de vicecampioană în proba de 800 metri la categoria juniori II, pentru ca apoi, la categoria juniori I să câştige cursa de 1.500 de metri la Campionatele Naţionale de sală. Tot în 2019, aceasta a fost declarată cea mai bună atletă din țara noastră fiind una dintre spernațele atletismului românesc.

Cele 2 minute, 11 secunde și 97 de sutimi i-au adus Talidei titlul de campioană națională la proba de 800 de metri, dar și un nou record personal.

Total
0
Shares
Related Posts