Performanța obținută de echipa de handbal a USV stimulează municipalitatea suceveană să suplimenteze finanțarea

Echipa de handbal masculin a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat pentru a doua oară în istorie titlul de campioană europeană universitară. 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat pe pagina sa de facebook că rezultatele obținute de echipa Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava la Campionatul European Universitar de la Lodz din Polonia nu fac altceva decât să stimuleze municipalitatea să suplimenteze finanțarea la echipa de handbal masculin, care reprezintă fanionul activității sportive la nivel local și județean.

”Ne dorim să jucam în următorii 2-3 ani, o nouă finală de cupă europeană la handbal masculin așa cum s-a întâmplat în anul 2009. Am convingerea că până atunci va fi finalizată și Sala Polivalentă de 5.000 de locuri, să avem parte și de o infrastructură modernă și corespunzătoare.”, a transmis edilul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Totodată, șeful administrației sucevene a felicitat jucătorii și antrenorii pentru performanța obținută în Polonia. Reamintim că echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava este campioană europeană pentru a doua oară, repetând performanța din 2017, înregistrată la Jocurile Europene Universitare de la Malaga (Spania). În anul 2018, CSU cucerea medaliile de bronz la Coimbra (Portugalia).
Total
0
Shares
Related Posts