Sponsori Sponsori

(P) Dornik Total Services: partenerul tău de încredere în echipamente sportive

Înființată în 2013, Dornik Total Services este o companie românească dedicată promovării sportului și sănătății prin produse și servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea este distribuitorul oficial în România al renumitului producător mondial de echipamente sportive, Kelme Spania, și se mândrește cu un portofoliu vast de soluții sportive pentru toate disciplinele.

Calitate și Profesionalism în servicii sportive

La Dornik Total Services, credem în puterea sportului de a transforma vieți. De aceea, am creat o echipă de profesioniști dedicați care asigură servicii excelente și produse de calitate superioară. Fie că ești un club sportiv, o școală, sau un simplu pasionat de sport, avem tot ce îți trebuie pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Oferim:

  • Echipamente sportive profesionale Kelme: De la îmbrăcăminte și încălțăminte la accesorii specializate, echipamentele noastre sunt perfecte pentru orice sport.
  • Servicii de personalizare, design și print: Crează-ți propria identitate sportivă cu ajutorul serviciilor noastre de personalizare.
  • Accesorii sportive de joc și antrenament: Indispensabile pentru pregătirea și desfășurarea antrenamentelor în cele mai bune condiții.
  • Porți de fotbal, porți de handbal, buturi de rugby, panouri de baschet: Echipamente robuste și durabile pentru jocuri spectaculoase.
  • Plase de porți, plase de protecție, fileuri de tenis, fileuri volei: Siguranța și performanța sunt garantate cu produsele noastre de calitate.
  • Scaune, tribune, accesorii vestiare, tabele de marcaj: Completează orice complex sportiv cu echipamente de top.
  • Terenuri sintetice și naturale: Gazon de calitate, semințe, rulouri, fertilizanți și sisteme de împrăștiere – tot ce ai nevoie pentru terenuri impecabile.
  • Instalații mobile de marcat terenuri, vopsea pentru marcat terenuri: Soluții profesionale pentru marcajele terenurilor sportive.
  • Sisteme de irigat fixe și mobile: Menține terenurile verzi și sănătoase cu cele mai bune soluții de irigații.

Distribuitor Oficial Kelme în România

Suntem mândri să fim partenerul tău de încredere, oferindu-ți cele mai noi și performante echipamente sportive de la Kelme. În colaborare cu furnizori de tradiție, garantăm prețuri competitive, servicii prompte și suport de calitate pentru clienții noștri.

Construim Relații Durabile

De-a lungul anilor, am cultivat relații strânse cu numeroși parteneri din toată România. Acest lucru ne permite să oferim întotdeauna produse de ultimă generație și servicii impecabile, adaptate nevoilor tale.

Alătură-te Misiunii Noastre

Împreună, putem promova un stil de viață sănătos și activ prin sport. Descoperă gama noastră completă de produse și servicii și lasă-ne să te ajutăm să îți atingi obiectivele sportive.

Dornik Total Services – Pentru că iubim sportul și sănătatea!

Contactează-ne astăzi și află cum putem deveni partenerul tău de încredere în lumea sportului.

Aruncă o privire și pe site-ul: https://dornik.ro/

Total
0
Shares
Related Posts