Patru sportive de la Avântul Frasin au fost selecționate în lotul național de oină

Lidia Macovei, Maria Ferari, Patrizia Corleciuc și Claudia Palahniuc au îmbrăcat tricoul echipei naționale de oină pe parcursul a patru zile de pregătire. 

Unul dintre cluburile care pune accent pe dezvoltarea sportului național românesc – oina, Avântul Frasin reușește să dea echipei naționale de seniori patru sportive. Lidia Macovei, Maria Ferari, Patrizia Corleciuc și Claudia Palahniuc au participat în cantonamentul centralizat, în municipiul Brăila și ulterior, la turneul internațional de oină desfășurat în Republica Moldova pe perioada a 2 zile.

Clubul Avântul Frasin a transmis prin intermediul unei rețele de socializare că obiectivul său este promovarea sportivilor către loturile naționale.

”Moment istoric pentru oina din orașul Frasin și pentru clubul sportiv “Avântul” Frasin! Dacă este sa vorbim despre obiective și idealuri sportive, cu siguranță, să îmbraci tricoul naționalei României, indiferent de sportul ce îl practici și să-ți mai sune in urechi Imnul de Stat al României, cu siguranță acesta ar fi principalul obiectiv ca sportiv. La nici doi ani de la debutul în competițiile oficiale de oină și continuând cu participări consecvente in campionatele Naționale de Oină (junioare 3, junioare 2, junioare 1 și senioare), reușim unul dintre obiectivele mărețe ale oricărui club sportiv, și anume, să avem sportivi selecționați în reprezentativa României – senioare.”, se arată în mesajul transmis pe facebook de clubul din Frasin.

În urma competiților desfășurate, mai multe sportive ale clubului au intrat în atenția echipei naționale și vor fi monitorizate în perioada următoare.
Total
0
Shares
Related Posts