Patru echipe se luptă pentru primul loc în Seria I a Ligii a V-a

Polul Nord Brodina, Releul Mihoveni Șcheia, Sporting Siminicea și Voința Zvoriștea sunt echipele care se vor bate pentru primul loc până în ultima etapă. 

Victoria la scor a grupării Releul Mihoveni Șcheia în derby-ul cu Polul Nord Brodina a reaprins speranțele pentru celelalte contra-candidate la titlu în Seria I a Ligii a V-a. Patru echipe speră să obțină promovarea la finalul acestui sezon, iar fiecare meci devine o finală pentru grupările angrenate în această luptă. Cele trei meciuri rămase până la final devin decisive.

Gruparea antrenată de Cătălin Nichitean a spulberat-o pe Polul Nord Brodina cu scorul de 4-0 grație reușitelor semnate de Strugariu (trei goluri) și Bran. În urma acestui rezultat, Relul Mihoveni o egalează în clasament pe formația pregătită de Dorin Pătrăucean, iar acum golaverajul devine și mai important în lupta dintre cele două echipe.

Voința Zvoriștea câștigă derby-ul local cu Voința Hânțești, scor 3-2, după ce la pauză oaspeții conduceau pe tabelă cu scorul de 2-0. Pentru gazde au marcat Marius Rață, Cristian Cora și Constantin Dumistrăcel, în timp ce pentru gruparea din Hânțești au înscris Ionuț Ovidiu Caziuc și Ionuț Talpalariu.

Suman Petrișor și Ionuț Stănică au marcat golurile partidei în succesul echipei Viitorul Vadu Moldovei în fața trupei Unirea Salcea, scor 2-0. Viitorul Forăști s-a impus în deplasare, scor 4-0, în fața formației Sporting Voința Bunești.

FC Marginea a cedat pe teren propriu în fața grupării Sporting Siminicea, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost înscris de Radu Luncariu.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 15 33p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 15 33p
3 ACS Sporting Siminicea 15 32p
4 AS Voința Zvoriștea 15 31p
5 AS Unirea Salcea 15 28p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 15 25p
7 ACS Voința Hânțești 15 16p
8 FC Marginea 15 16p
9 AS Viitorul Forăști 15 7p
10 CS Sporting Voința Bunești 15 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Viitorul Vadu Moldovei

Total
0
Shares
Related Posts