Sponsori Sponsori

Partida universitarilor cu Dinamo București, amânată

Programată pentru finele acestei săptămâni, etapa a XVIII-a din cadrul Ligii Zimbrilor la handbal se va disputa fără meciul dintre liderul incontestabil Dinamo București și CSU Suceava.

Motivul nedisputării acestui joc ține de faptul că dulăii se vor deplasa vineri în capitala Portugaliei pentru a juca restanța cu Sporting Lisabona din cadrul grupelor EHL, meciul nefiind jucat la data inițială din cauza problemelor cauzate de noul coronavirus ibericilor.

„Am fost anunțați oficial că nu vom disputa meciul cu Dinamo la data stabilită inițial. Deocamdată nu știm pentru când va fi reprogramată partida, însă probabil că la următorul turneu al Ligii Zimbrilor vom fi nevoiți să jucăm un meci în plus, este vorba de restanța cu Dinamo. Nu avem ce face, trebuie să ne conformăm. Nu putem noi să emitem mari pretenții de la un duel cu Dinamo, formație care domină de ani buni handbalul românesc, însă am fi dorit să putem disputa un meci oficial la sfârșitul săptămânii. A trecut deja mult timp de la precedentul turneu, iar băieții s-au săturat de monotonia antrenamentelor zilnice. Ne lipsesc ritmul și trăirile pe care le oferă un sistem competițional cu etape săptămânale. Sper să revenim cât mai curând la vremurile de altădată, când evoluam cu fanii în tribune”, a declarat antrenorul principal al echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

Aflată pe locul 10 în acest moment, pentru formația suceveană urmează o pauză până pe data de 7 aprilie când vor primi pe teren propriu vizita celor de la CSM Focșani.

 

Articol scris de: Marian Silviu

Total
0
Shares
Related Posts