Sponsori Sponsori

Optimile Cupei României – faza județeană – se desfășoară la jumătatea acestei săptămâni

AJF Suceava a anunțat programul optimilor de finală din faza județeană a Cupei României. Meciurile vor avea loc miercuri și joi, într-o singură manșă eliminatorie.

Opt echipe se vor întâlni în meciurile de optimi, iar confruntările promit să fie una cât se poate de interesante și echilibrate. Meciul dintre Viitorul Negostina și Juniorul Suceava deschide seria meciurilor de optimi, urmat de confruntarea dintre Sporting Siminicea și Moldova Drăgușeni.

Foresta II Suceava și ASA Rarău Câmpulung se întâlnesc într-un meci care se anunță a fi unul destul de echilibrat. Cele două echipe își doresc foarte mult să ajungă în faza următoare a competiției, așa că se așteaptă o luptă aprigă pe teren.

Sporting Poieni Solca va juca împotriva echipei Șomuzul Preutești, într-un meci care se anunță a fi unul dezechilibrat. Echipa oaspete este considerată favorită la câștigarea meciului, însă Poieni Solca poate da oricând o lovitură surpriză.

Joi, 9 martie, va avea loc meciul dintre Dorna Vatra Dornei și Victoria Vatra Moldoviței, într-un meci care se anunță a fi foarte echilibrat. Cele două echipe se întâlnesc într-un meci în care ambele își doresc foarte mult să ajungă în faza următoare a competiției.

În altă confruntare, Academica Gălănești va juca împotriva echipei Progresul Frătăuții Vechi. Ambele echipe sunt considerate a fi la același nivel, așa că se așteaptă un meci foarte echilibrat, cu multă luptă pe teren.

Recolta Fântânele și Viitorul Liteni se vor întâlni într-un meci care se anunță a fi unul foarte disputat. Cele două echipe se cunosc foarte bine, așa că și acesta devine un joc foarte interesant.

În ultimul meci din optimi, Bucovina Dărmănești se va duela cu Siretul Dolhasca. Bucovina Dărmănești este într-o formă foarte bună după ce a reușit să o învingă în prima rundă din acest an pe Șomuzul Preutești.

Cu siguranță, meciurile din optimile de finală ale Cupei României din faza județeană vor fi una cât se poate de interesante, cu multe emoții și lupte pe teren. Fiecare echipă își dorește să ajungă în faza următoare

Total
0
Shares
Related Posts