Nici Ceahlăul nu are față de Liga a II-a…

După articolul precedent în care am spus că nu avem față de Liga a II-a, acest lucru este confirmat și de gruparea din Piatra Neamț care a demonstrat în jocul cu Foresta că și Liga a III-a e prea mult.  

Am frigiderul plin și probabil că după articolul ăsta o să-mi mai cumpăr încă unul ca să încapă totul. Din cel mai optimist suporter al Forestei, cândva, am ajuns să fiu în prezent cel mai pesimist, de zici că eu sunt ăla de îi încurcă și din cauza căruia joacă echipa așa slab. Dar nu-i așa, la 1-0 pentru Ceahlăul, echipă care juca și în inferioritate numerică mă pregăteam să dau titlul acestui articol ”Proștii proștilor”.

Am mai zis-o și o repet, nu am nimic cu nimeni, dar tind să cred că mă situez de partea suporterilor care s-au săturat de atâtea dezamăgiri, chiar zilele trecute mă contrariam cu colegii de la SportSV.ro pe tema jocului prestat de ”galben-verzi”. Ulterior, am publicat și articolele lor optimiste, pline de entuziasm și care erau în contradictoriu cu al meu. În continuare îmi susțin ideea, poate că acum, Foresta lui Goe nu rupe stilul, poate că inevitabilul se va întâmpla, iar favoriții noștri vor triumfa la finalul barajului și abia atunci vom cânta alături de galeria Sucevei ”Ale, Suceava, ale/ Adio, serie C”.

Până atunci rămân rezervat în privința șanselor noastre, însă sper ca ”Goe” cel care ne bucura cu evoluțiile sale ca jucător atât la echipa de club cât și la naționala României să-i motiveze pe jucătorii Forestei, mulți dintre ei necopți, probabil pentru prima dată în fața unei astfel de performanțe să înțeleagă că acest oraș, acest județ așteaptă deja de mulți ani o promovare în eșalonul secund.

Revenind la jocul dintre Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț, unul extrem de anost, cu faze puține de poartă și cu evoluții sub așteptări de ambele părți. Nu cred că acesta este jocul pe care Goe sau Pustai ar vrea să-l presteze echipa lor într-o finală de baraj, bineînțeles că de multe ori și norocul face parte din fotbal, dar ăsta nu e fotbal.

Cine a ales să bea două beri în loc să meargă pe stadion și să plătească 10 lei pe bilet pentru un joc fără vlagă, lipsit de fotbal, a ieșit cu siguranță mult mai câștigat. Nu încurajez deloc consumul de alcool și nici nu vreau ca stadionul să fie gol la meciurile Forestei, așa cum nu vreau ca echipa să rateze obiectivul și în acest sezon, iar ca mine mulți alții.

Țin să mai fac o singură precizare și anume că singurii care pot face diferența la acest baraj sunt jucătorii, bineînțeles Dorin Goian poate fi omul care să-i motiveze, dar în teren joacă ei și nu el.

Băieți, trezirea!

Jucați fotbal! Acesta este singurul lucru pe care vi-l cer suporterii ”galben-verzi”

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ȘtiriSuceava.net

Total
0
Shares
Related Posts