Mulțumim Foresta!

Miercuri, 30 octombrie 2019, ora 17:45.

Cu aceste cuvinte vreau să încep articolul de astăzi. E ora la care am ieșit ieri din casă înfofolit bine având fularul la gât și pregătit pentru 90 de minute de spectacol adevărat. Deși mai sunt aproape 2 ore până la startul meciului, coada de la intrarea în stadion e una remarcabilă, sute de oameni îngrămădindu-se deja pentru a prinde un loc cât mai bun.
Reușesc să intru pe la 18:30, iar deși până la fluierul de start mai sunt fix 60 de minute în tribunele Areniului sunt minim 3000 de oameni. Într-o oră numărul lor se dublează cel puțin, iar bătrânul nostru stadion devine un adevărat vulcan gata să erupă. Momentul în care cele două formații intră în teren e una din cele mai bune pledoarii pentru fotbal pe care le-am văzut vreodată. Peste 6000 de fani însetați de meciuri mari se ridică în picioare și din fiecare glas se aude un răstit și răspicat SU-CEA-VA , SU-CEA-VA. E momentul pe care ieri l-am trăit cel mai intens, simțeam o mică satisfacție după ani în care fotbalul din Suceava nu a putut oferi bucurii suporterilor. Chiar dacă și noi avem bubele noastre, chiar dacă uneori mai sărim calul, aseară am demonstrat odată în plus că în materie de fotbal în Suceava DOAR Foresta contează! Nu stiu dacă ați sesizat, dar până acum nu am amintit deloc de jocul propriu-zis. Am preferat să detaliez cât de succint am putut ceea ce s-a intamplat aseară în afara dreptunghiului verde. Sper să fi reușit măcar 1 % să fi simțit prin acest articol ce ati trăit și aseară pe Areni.

Puțin și despre meci
Optimi de Cupa României, Foresta Suceava-Dinamo București, scor 0-4 după ce la pauză tabela arăta 0-1. Un meci plăcut ochiului cu multe ocazii de ambele părți și cu un scor prea drastic raportat la evenimentele din teren. Cu puțină șansă și mai multă concentrare Foresta putea pune mai multe probleme adversarului mult mai valoros.
O să închei cu una din cele mai frumoase expresii din fotbal pe care le știu
“Se spune că fotbalul e o chestiune de viață și de moarte. Nimic mai neadevărat! În esență e vorba de mult, mai mult decât atât.”
Multumim Foresta !

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts